Ξέσπασμα Στοχ κατά Φερέιρα!

19:06 | 21/06/2020

O Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ «ξέσπασε», μέσω των social media, κατά του Πορτογάλου προπονητή δίχως πάντως να τον κατονομάζει στην ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram

O Μίροσλαβ Στοχ αγωνίστηκε ως αλλαγή στα τελευταία 25 λεπτά της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ, επιστρέφοντας μετά από πέντε μήνες σε ένα επίσημο παιχνίδι του «Δικεφάλου». Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στις 15 Ιανουαρίου και πάλι απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου για τους «16» του κυπέλλου.

Ο Σλοβάκος που επέστρεψε το καλοκαίρι με πολλές φιλοδοξίες στον ΠΑΟΚ μετά από δύο πολύ καλές σεζόν στην Σλάβια Πράγας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος τον έχει χρησιμοποιήσει σε μόλις 7 αγώνες και για 303 λεπτά.

Μέχρι σήμερα η στάση του δεν ήταν «προβληματική», ωστόσο μετά την αναμέτρηση του Σαββάτου (20/6) με τον ΟΦΗ ο 30χρονος μεσοεπιθετικός «ξέσπασε».

«Πιστεύεις ότι το αξίζω αυτό; Να μου φέρεσαι σαν αρχάριο ή ερασιτέχνη ή σαν παιδί που δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο;», έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram με τα «βέλη» να στρέφονται κατά του Πορτογάλου τεχνικού του «Δικεφάλου», το όνομα του οποίου απέφυγε να αναφέρει στην ανάρτησή του.

πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως «λύγισε» ο ΟΦΗ στην Τούμπα

«Έμφραγμα» στο φινάλε για τον ΟΦΗ

Σίμος: «Μας ενοχλεί που χάσαμε στο 90'»

Ο ΟΦΗ, το bullying και ο δικός του ο δρόμος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.