«Λαβωμένος» o OΦΗ, αλλά έτοιμος!

11:27 | 03/10/2021

Ο ΟΦΗ παρά τα προβλήματα του θέλει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Όμιλος υποδέχεται σήμερα (18.15, Capitano.gr) τον «δικέφαλο», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League 1, με στόχο να διατηρήσει το αήττητο του σερί στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια μετράει έως τώρα τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και απέναντι στους Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσει ν’ αυξήσει τη βαθμολογική της συγκομιδή.

Το παιχνίδι, βέβαια, είναι εκ προοιμίου δύσκολο για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, αφού το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου διαθέτει υψηλή ποιότητα και αποτελεί ένα αρκετά σκληρό εμπόδιο.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο ΟΦΗ έχει ν’ αντιμετωπίσει και τα πολλά προβλήματα του, τα οποία δυσχεραίνουν αρκετά την κατάσταση. Ο Μακεδόνας τεχνικός του Ομίλου δεν υπολογίζει σε κομβικές μονάδες και τα περιθώρια των επιλογών, όσον αφορά στον καταρτισμό των πλάνων του, έχουν στενέψει πάρα πολύ.

Καμάου, Βούρος και Γαγιέγος ταλαιπωρούνται από ίωση, ο Καστάνιος είναι τραυματίας, ενώ ο Λάμπρου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, λόγω της σχετικής συμφωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αν στους παραπάνω συνυπολογιστούν και οι… μόνιμοι απόντες, τότε εύκολα κατανοεί κάποιος ότι τα πράγματα είναι… σκούρα.

Παρόλα αυτά, ο ΟΦΗ με τη συμπαράσταση του κόσμου του, που αναμένεται να δώσει βροντερό «παρών» στο «Θ. Βαρδινογιάννης», θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αν τα καταφέρει, τα κέρδη θα είναι σημαντικά και στο κομμάτι της ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας. Με το τέλος της συνάντησης, άλλωστε, με τον ΠΑΟΚ, ολοκληρώνεται ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα και θα ήταν ιδανικό ο Όμιλος να κοιτάξει το πρωτάθλημα, μετά και τη διακοπή που ακολουθεί, με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Να βάλει σορτσάκι ο Νιόπλιας;

Αρκετές απουσίες και... Ναμπί στην αποστολή του ΟΦΗ!

Με Νέιρα κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΟΦΗ, για πόσο ακόμα;

O MVP Νέιρα και τα χαμηλά νούμερα των Φαν Ντάινεν - Καστάνιος

Ένας ΠΑΟΚ έμεινε και μετά ο ΟΦΗ αλλάζει

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.