Να βάλει σορτσάκι ο Νιόπλιας;

SMS
21:01 | 01/10/2021

Μεσοεπιθετικά ''κενός'' απέναντι στον ΠΑΟΚ (Κυριακή - 18.15) ο ΟΦΗ των πολλών απουσιών

O OΦΗ συνεχίζει μετ' εμποδίων την προετοιμασία του ενόψει ΠΑΟΚ (Κυριακή 18.15). Ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία για τον αήττητο Όμιλο, ο οποίος ψάχνει την πρώτη του νίκη απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να προέρχεται από Ευρωπαϊκό ματς και αυτό να δίνει έναν... πόντο στην κρητική ομάδα όμως οι απουσίες μαζεύτηκαν πολλές και πλέον έχει χαθεί το μέτρημα.

Mετράτε; Έχουμε τους μακροχρόνιους οι οποίοι δεν έχουν παίξει λεπτό ακόμα, οι Τζον Τοράλ, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης, σε αυτούς προσθέστε τον Μιγκέλ Μεγιάδο που θα χάσει ακόμα ένα ματς, τον Καστάνιος ο οποίος έκανε και σήμερα θεραπεία ενώ εκτός από το ματς της Κυριακής θα μείνουν και οι Λάμπρου, Καμάου, Βούρος και Γκαγέγος. Οι τέσσερις τελευταίοι είναι εν δυνάμει βασικοί ποδοσφαιρστές, μάλιστα οι Βούρος - Γκαγέγος είναι από εκείνους που έχουν ξεχωρίσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Συνολικά 3+6 οι απουσίες, επίσης ο Ναμπί προέρχεται από τραυματισμό ενώ ο Γιάννου δεν υπολογίζεται.

Στα θετικά η ετοιμότητα του MVP Χουάν Νέιρα, ενώ και οι Διαμαντής - Πασαλίδης δεν έχουν κάτι σοβαρό. Δεν ξέρω πως θα κατέβαινε ο ΟΦΗ αν έλειπαν και αυτοί...

Αντιλαμβάνεστε ότι το πρόβλημα μεσοεπιθετικά είναι μεγάλο καθώς στα χαφ έχουν μείνει οι Ντε Γκουζμάν, Νέιρα και Μπαλογιάννης ενώ στην επίθεση διαθέσιμοι είναι μόνο οι Ντουρμισάι - Φαν Ντάινεν και Γρίβας!

Έτσι, όσον κι αν έγραφε ο Πιτσουλάκης τα πλάνα του Νιόπλια νωρίτερα, οι τελευταίες εξελίξεις μάλλον θα έκαναν τον κόουτς του ΟΦΗ μήπως βάλει σορτσάκι και θυμηθεί τα παλιά... Που λέει ο λόγος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πλάνο του Νιόπλια

Νοκ άουτ και ο Βούρος!

Με Νέιρα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Tα πρώτα χαμόγελα των σεισμόπληκτων και το σοκ των ποδοσφαιριστών

Η χρησιμότητα του Ουές

Χάνει τον ΠΑΟΚ και ο Γκαγιέγος!

Δεν παίζει με τον ΠΑΟΚ ο Λάμπρου

ΟΦΗ, για πόσο ακόμα;

O MVP Νέιρα και τα χαμηλά νούμερα των Φαν Ντάινεν - Καστάνιος

Ένας ΠΑΟΚ έμεινε και μετά ο ΟΦΗ αλλάζει

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.