«Λαβωμένος», αλλά και έτοιμος…

08:02 | 10/11/2018

Ο ΟΦΗ παρά τις απουσίες του θέλει τη νίκη σήμερα (19.30) κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Όμιλος έχει εκτός έδρας έργο για τη 10η αγωνιστική της Super League και η αποστολή του απέναντι στους Βοιωτούς δεν είναι καθόλου εύκολη. Από τη μια, το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου θα παραταχτεί στο γήπεδο με πολλές και σημαντικές απουσίες. Οι Μεγιάδο, Νέιρα και Παπαστεριανός είναι τραυματίες και ο Ποτουρίδης με τον Βουό τιμωρημένοι.

Από την άλλη, οι «πράσινοι» έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία και θέλουν να βάλουν τέλος στην άσχημη πορεία τους μ’ ένα «τρίποντο» μέσα στο «σπίτι» τους. Αυτό σημαίνει πως έχουν έξτρα κίνητρο για να πάρουν το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, οι «ασπρόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το «διπλό».

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος είναι αήττητος στις τελευταίες 4 αναμετρήσεις πρωταθλήματος και φυσικά θέλει ανάλογη συνέχεια. Μια ενδεχομένη επιτυχία είναι δεδομένο, εξάλλου, πως θα βοηθήσει και στο κομμάτι της ψυχολογίας. Το ηθικό είναι έτσι κι αλλιώς ανεβασμένο, μετά και τις πληρωμές της Πέμπτης, όμως μία νίκη θα «απογειώσει» τον ΟΦΗ σε όλους τους τομείς.

Ο 47χρονος τεχνικός είναι βέβαιο πως θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού τα πολλά προβλήματα τον υποχρεώνουν να… ανακατέψει την τράπουλα . Ο Παπάζογλου, έτσι, αναμένεται να πάρει τη θέση του Ποτουρίδη στο κέντρο της άμυνας, ενώ είναι πιθανή και η αλλαγή και στο αριστερό άκρο.

Εκεί δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ο Μπολάκης ή ο Κοιλιάρας και να περάσει στα «φτερά» της επίθεσης ο Κοροβέσης. Οι σκέψεις του Παπαδόπουλου είναι πολλές και θέση στο αρχικό σχήμα φαίνεται πως διεκδικεί και ο Ντίνας. Σίγουρη, πάντως, μοιάζει η παρουσία στην ενδεκάδα των Στρέζου, Αργυρόπουλου, Μιχόγεβιτς, Παπάζογλου, Κοροβέση, Νάστου, Κυριακίδη, Πλατέλλα και Αραβίδη.

Το παιχνίδι του ΟΦΗ θα διευθύνει ο Γρατσάνης (Τρικάλων), ο οποίος θα έχει βοηθούς του τους Καρατζίκα (Αθηνών) και Φωτόπουλο (Αθηνών). Tέταρτος διαιτητής, τέλος, ορίστηκε ο Τζήλος (Λάρισας). 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.