Η μάχη με τον χρόνο για τις εκκρεμότητες!

ΟΦΗ

Τα περιθώρια στενεύουν και ο ΟΦΗ κορυφώνει τις ενέργειες του στα μεταγραφικά - Το «μαξιλαράκι» των ελεύθερων.

Ο Όμιλος έχει μπροστά του μόλις δύο ημέρες ακόμη για να ολοκληρώσει τις κινήσεις του στο καλοκαιρινό «παζάρι», καθώς η θερινή περίοδος εκπνέει την Τρίτη (31/08).

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν μεγάλη ανάγκη για ενίσχυση στα εξτρέμ και μάλιστα θέλουν τουλάχιστον δύο παίκτες.

Οι Φερέιρα, Στάρτζεον και Σαρδινέρο έφυγαν, ο Νοικοκυράκης είναι στην έξοδο (ο Ντουρμισάι, μάλιστα, πήρε το Νο17 που φορούσε πέρυσι), ο Τσιλιανίδης βρίσκεται στα… πιτς και έχουν απομείνει μονάχα οι Φαν Ντάινεν, Καμάου και Γρίβας για τα «φτερά».

Είναι γεγονός, έτσι, ότι το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια πρέπει να ενισχυθεί, για να γίνει φυσικά και πιο επικίνδυνο από τις πτέρυγες. Ο ηρακλειώτικος σύλλογος στερείται παικτών που διαθέτουν την προσωπική ενέργεια και που θα προβληματίζουν κλειστές άμυνες.

Ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος διαθέτει αυτή την ικανότητα και ενδιαφέρει τον ΟΦΗ είναι ο Λάζαρος Λάμπρου. Ο Όμιλος έχει δείξει ενδιαφέρον, ωστόσο έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν.

Εδώ και μέρες φημολογείται πως οι «ασπρόμαυροι» έχουν κλείσει ξένο εξτρέμ, αλλά δεν έχει διαρρεύσει τίποτα περισσότερο. Ο χρόνος πιέζει πλέον τους επικεφαλής, οι οποίοι οφείλουν να δράσουν γρήγορα, προκειμένου να κλείσουν το ρόστερ.

Όπως πάντα, βέβαια, υπάρχει το «μαξιλαράκι» των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, που τους επιτρέπει να κάνουν μεταγραφές μέχρι τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου.

Δε θ’ αποτελέσει έκπληξη, έτσι, αν ο ΟΦΗ στραφεί και πάλι στη συγκεκριμένη αγορά, όπως έχει κάνει και τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι ψέμα, μάλιστα, πως τέτοια εποχή μπορεί να εντοπιστεί κάτι αρκετά… ελκυστικό και σε καλύτερη τιμή, σε σχέση με τις αρχές του καλοκαιριού.

Το μοναδικό αρνητικό με την απόκτηση ελεύθερου παίκτη είναι πως θα χρειαστεί χρόνο για να ενσωματωθεί απόλυτα στην ομάδα, αν και με την φετινή καθυστέρηση στην έναρξη της πρεμιέρας το κακό είναι μικρότερο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένας ΟΦΗ που θέλει να πάει... στα άκρα

Μανόλης Γρηγοράκης: Φέρτε έναν Τσιλιανίδη και έναν Σεμέντο!

Ξεκαθαρίζει του Λάμπρου στον ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.