Μανδάς: Οι λεπτομέρειες της πώλησης και η παρέμβαση του Σάρι

ΟΦΗ

Πώς εξελίχθηκαν οι διαπραγματεύσεις ΟΦΗ-Λάτσιο, οι λεπτομέρειες του deal και ο ρόλος του Σάρι.

Σήμερα θα επισημοποιηθεί από τη Λάτσιο και τον ΟΦΗ η συμφωνία για την πώληση του Χρήστου Μανδά, με τις δύο πλευρές να φτάνουν χθες σε οριστική συμφωνία, με διαφορετικά δεδομένα από αυτά που είχαμε καταγράψει τα προηγούμενα 24ωρα.

Ο ΟΦΗ πάλεψε να πετύχει το deal και να κρατήσει δανεικό τον 22χρονο γκολκίπερ την τρέχουσα σεζόν, αλλά ο τεχνικός της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι, που προφανώς και έχει σε εκτίμηση τον Μανδά ήταν αυτός που το «χάλασε», αφού τον υπολογίζει στην τριάδα των τερματοφυλάκων για τη νέα σεζόν. Βέβαια, ο ΟΦΗ σε αυτή την περίπτωση βγαίνει πιο κερδισμένος, αφού θα πάρει περισσότερα χρήματα και θα έχει και ποσοστό ενδεχόμενης μεταπώλησής του.

Ο Μανδάς πρέπει πλέον να... ξεχάσει το ματς με τον ΠΑΟΚ, για το οποίο ζούσε και ανέπνεε αφού μπροστά του ανοίγει ένα τεράστιο κεφάλαιο κόντρα σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Serie A, η οποία θα πάρει μέρος στους ομίλους του Champions League.

Ο ΟΦΗ, από την πλευρά του, προχώρησε σε μία σημαντική πώληση, άνοιξε την πόρτα σε μία εξίσου σημαντική αγορά, αλλά οφείλει πλέον να κοιτάξει μπροστά και την επόμενη μέρα στο τέρμα του.

Οπως έχουμε αναφέρει και όπως τόνισε, χθες και ο ίδιος ο Νταμπράουσκας, ο Νίκος Χριστογεώργος παίρνει το χρίσμα του βασικού με την αρχή να γίνεται στο προσεχές παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά στο «Γεντί Κουλέ». Ο ΟΦΗ θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα για να συμπληρωθεί η τριάδα μαζί με Σωτηρίου, αλλά ο Χριστογεώργος είναι αυτός που θα λογίζεται ως βασικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νταμπράουσκας: «Με τον Αστέρα αν μπορούσα θα έκανα 10 αλλαγές»

Ο Μπιφουμά, οι μεταγραφές και οι νεαροί παίκτες

Νταμπράουσκας: «Βασικός ο Χριστογεώργος στο τέρμα»

Οριστική η πώληση του Μανδά: Μένει στη Λάτσιο


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.