Με αλλαγές ο ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΚ

13:00 | 19/09/2021

Νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα του Ομίλου.

Ο ΟΦΗ δίνει σήμερα (18.15) το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της περιόδου, καθώς υποδέχεται την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 1.

Μετά από πολλούς μήνες θα έχει και πάλι τους φίλους του στο πλευρό του, στην προσπάθεια του να κατακτήσει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το έργο του φυσικά θα είναι δύσκολο απέναντι στην Ένωση, που προέρχεται από το εύκολο «τρίποντο» στην πρεμιέρα επί του Ιωνικού.

Ο Νίκος Νιόπλιας, έτσι, θέλει να παρατάξει την πιο αξιόμαχη ενδεκάδα, ώστε το συγκρότημα του να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Πολύ πιθανό, επομένως, είναι να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές, σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Επασί θα υπερασπιστεί την εστία του ηρακλειώτικου συλλόγου, ωστόσο στην αμυντική γραμμή η απουσία του Μαρινάκη δημιουργεί διαφορετικά δεδομένα. Λόγω και της δύναμης των «κιτρινόμαυρων» στα εξτρέμ, σα δεξί μπακ θα χρησιμοποιηθεί λογικά ο Βούρος και παρτενέρ του Πασαλίδη θα γίνει ο Διαμαντής στα στόπερ. Αριστερό μπακ στο «Βικελίδης» έπαιξε ο Κοροβέσης, όμως δε θ’ αποτελέσει έκπληξη αν αυτή τη φορά αγωνιστεί ο Γιαννούλης.

  • SOLD OUT: Έρχεται η 2η εκπομπή αυτή τη Δευτέρα ζωντανά στις 11:00

Στα χαφ η τριάδα των Γαγιέγος-Νέιρα-ντε Γκουζμάν δε «σπάει», ενώ ενδιαφέρον θα έχουν οι επιλογές του Μακεδόνα προπονητή στην επίθεση. Ο Καμάου κρατάει τη θέση του στο δεξί «φτερό», όπως όλα δείχνουν, αλλά στην απέναντι πλευρά και στην κορυφή ίσως προτιμηθούν οι Λάμπρου και Ντουρμισάι, έναντι των φαν Ντάινεν και Καστάνιος, που δείχνουν να μη βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση

Μαρινάκης εκτός, Λυμπεράκης εντός: Η αποστολή του ΟΦΗ με ΑΕΚ

Η επιστρΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ»: Τι πρέπει να γνωρίζετε ενόψει ΑΕΚ

Η ανάλυση της ΑΕΚ από τον Νίκο Νιόπλια

Στα ίδια μέρη θα συναντηθούνε…

Αυτός ο αγώνας χρειάζεται... 12 παίκτες!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.