Με έξτρα κίνητρο στην Τούμπα

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ καλείται να βάλει τέλος στην άσχημη συγκομιδή των τελευταίων ετών κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η 3η αγωνιστική των πλέι οφ επιφυλάσσει υπέρ το δέον δύσκολο έργο για τον Όμιλο, που το Σάββατο (20/06) φιλοξενείται από τον «δικέφαλο».

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου δεν έχει πάρει ακόμη θετικό αποτέλεσμα στο μίνι πρωτάθλημα του τίτλου και σίγουρα πρέπει να κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα απόδοσης για να τα καταφέρει στην Τούμπα.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν πετύχει το σημαντικότερο στόχο της χρονιάς, με την έξοδο στην Ευρώπη, ωστόσο θέλουν να παρουσιάσουν καλό πρόσωπο στη διαδικασία, κάτι που δεν έχουν μπορέσει να πραγματοποιήσουν σε μεγάλο βαθμό μέχρι τώρα.

Και απέναντι του αυτή τη φορά ο ηρακλειώτικος σύλλογος θα έχει ένα «πληγωμένο» αντίπαλο, που δεν έχει μπει ομαλά και εκείνος στη σειρά.

Ο ΟΦΗ, πάντως, οφείλει να πάει στο παιχνίδι με έξτρα κίνητρο, που δεν είναι άλλο από την κακή παράδοση που έχει τα τελευταία χρόνια κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Ο Όμιλος, δηλαδή, τα τελευταία δύο χρόνια, που έχει επιστρέψει στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν έχει ακόμη καταφέρει να υποχρεώσει σε απώλεια την ομάδα της συμπρωτεύουσας.

Η δυναμική του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρα τεράστια και υπάρχει διαφορά ποιότητας, ωστόσο το συγκρότημα του Σίμου καλείται να προσπαθήσει να δώσει ένα τέλος σ’ αυτή την αρνητική, αν μη τι άλλο, επίδοση.

Μετά τη νίκη (3-1) το Φεβρουάριο του 2015, σε μια «μαύρη» περίοδο για τον ΟΦΗ, λόγω της αποχώρησης του από τη Super League, έχουν ακολουθήσει 6 σερί ήττες. Οι 4 είναι για το πρωτάθλημα και οι 2 για το Κύπελλο και οι περισσότερες είναι «βαριές» για την ομάδα του Ηρακλείου.

Ο ΟΦΗ της νέας εποχής, έτσι, δεν έχει προς το παρόν προβληματίσει τον ΠΑΟΚ, κάτι που θα επιχειρήσει να κάνει το Σάββατο (20/04). Αρκεί φυσικά να μην επαναλάβει τα λάθη της πρόσφατης συνάντησης κόντρα στην ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλλαγές με το βλέμμα στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης είναι εδώ...

Τσάρλυ στο Livetalks: «Στον ΟΦΗ πρέπει να μπει μεγαλύτερη πίεση για το αποτέλεσμα»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.