Με μία βαλίτσα στο χέρι: Αρχίζει ο «Γολγοθάς» του ΟΦΗ

SMS
15:47 | 07/01/2020

«Γολγοθάς» για τον ΟΦΗ μετά τον ΠΑΟΚ με συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι τέλος του μήνα.

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει στο «Γεντί Κουλέ» τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας και επιστρέφει στο σπίτι του στις 22 Ιανουαρίου για το ματς με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της Super League.

Ο «Γολγοθάς» του ΟΦΗ ξεκινά από την προσεχή Κυριακή στην Τρίπολη και ολοκληρώνεται στη Νέα Σμύρνη με ενδιάμεση στάση την Τούμπα. Βλέπετε, ο Όμιλος έχει να δώσει τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, δύο για το πρωτάθλημα και ένα για τη Super League.

Αυτή την Κυριακή θα παίξει με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 18η αγωνιστική και μετά έχει να πάει στη Θεσσαλονίκη για να παίξει τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Δικέφαλο του Βορρά στην Τούμπα, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου.

Μετά την Τούμπα ο ΟΦΗ θα παραμείνει εκτός Κρήτης, αφού έχει να κατέβει προς Αττική μεριά και συγκεκριμένα στη Νέα Σμύρνη όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο για τη Super League.

Επόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την κρητική ομάδα θα είναι αυτό με τον Ολυμπιακό στις 22 Ιανουαρίου (ημέρα Τετάρτη), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. Με λίγα λόγια, ο Όμιλος για τις επόμενες 15 μέρες θα είναι εκτός Κρήτης. Βέβαια, μετά το ματς με τους Πειραιώτες έχει πάλι ταξίδι, αφού την Κυριακή 26 Ιανουαρίου έχει να παίξει με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Από τα επόμενα 5 ματς, δηλαδή, τα 4 θα είναι εκτός «Γεντί Κουλέ»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Κυπέλλου

Γρίφος η ενδεκάδα με ΠΑΟΚ

Η πρόγνωση του καιρού για το βράδυ της Τρίτης

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.