Με Μπούση η παρουσίαση Βέρα

11:10 | 29/01/2019

Ο Μιχάλης Μπούσης θα ταξιδέψει Κρήτη (καιρού επιτρέποντος) και θα είναι στην παρουσίαση του Χάιμε Βέρα. Πότε θα γίνει.

Διπλή θα είναι αυτή την εβδομάδα η άφιξη για τον ΟΦΗ, αφού εκτός των Χάιμε-Ισις που θα ταξιδέψουν για την Κρήτη, το παρόν στο νησί θα δώσει και ο Μιχάλης Μπούσης.

Ο Μπούσης και η κακοκαιρία

Ο μεγαλομέτοχος της κρητικής ΠΑΕ θα έρθει στην Κρήτη τις επόμενες μέρες, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τον καιρό, αφού η κακοκαιρία που επικρατεί στο Σικάγο αποτελεί τροχοπέδη για το πότε θα αναχωρήσει από εκεί.

Ο Μπούσης θέλει να φτάσει το αργότερο την Πέμπτη στην Κρήτη και να είναι στο Γεντί Κουλέ στο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά αυτό σαν ενδεχόμενο παραμένει ανοιχτό λόγω των καιρικών συνθηκών.

Το ντεμπούτο Βέρα και η παρουσίαση

Οσον αφορά στους Βέρα-Ισις αυτοί αναμένονται την Τετάρτη στο Ηράκλειο και την Πέμπτη θα είναι στις εξέδρες του Γεντί Κουλέ για να δουν τον ΟΦΗ στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ την Κυριακή θα γίνει το ντεμπούτο τους στον πάγκο στο ματς με την Ξάνθη.

Σχετικά με την επίσημη παρουσίασή τους, αρχικά το πλάνο της ΠΑΕ ήταν να γίνει την Τετάρτη, αλλά από τη στιγμή που θα κατέβει ο Μιχάλης Μπούσης στην Κρήτη τότε μεταφέρθηκε για το Σάββατο, μία μέρα πριν την αναμέτρηση με την ακριτική ομάδα, στην οποία θα είναι και σε αυτή ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ.

Η παρουσίαση του νέου προπονητή του ΟΦΗ με τον βοηθό του θα έχει επίσημο χαρακτήρα, με την παρουσία εκπροσώπων του Τύπου, ενώ ιδιαίτερη σημασία θα έχει η παρουσία του Μπούση στο πάνελ.

Ολα αυτά θα ξεκαθαρίσουν και θα ανακοινωθούν τα προσεχή 24ωρα, αφού πρώτα πρέπει να ξεκαθαριστεί η άφιξη Μπούση μιας και όλα κρέμονται... από τον καιρό στο Σικάγο.

ΥΓ: Εφόσον καταφέρει και ταξιδέψει εγκαίρως για την Κρήτη, ο Μιχάλης Μπούσης θα είναι στη Γ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Αξίζει να σημειωθεί πως η Συνέλευση θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ενας χαφ μπορεί να σώσει τη χρονιά

Ερχονται οι μεταγραφές

Ποιο ματς θα χάσει ο Μεγιάδο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.