Με τον Άγιο Βασίλη οι μεταγραφές

08:08 | 30/12/2019

Μετά την έλευση του νέου έτους έρχονται τα… σπουδαία στον ΟΦΗ.

Ένα από τα «καυτά» θέματα του Ομίλου στην παρούσα φάση είναι φυσικά η μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Η απόφαση είναι ειλημμένη εδώ καιρό για την απόκτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και θα είναι σε θέση να προσφέρουν άμεσα στο συγκρότημα του Γιώργου Σίμου.

Οι επαφές έχουν ξεκινήσει και είναι πιθανό ορισμένες περιπτώσεις να έχουν προχωρήσει αρκετά. Η μυστικότητα που καλύπτει, ωστόσο, αυτά τα ζητήματα κάνει άγνωστο το πότε ακριβώς θ’ ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις.

Βάσει, ωστόσο, των τωρινών δεδομένων, θεωρείται πολύ δύσκολο να δρομολογηθούν εξελίξεις πριν το 2020… Την περασμένη σεζόν ο ΟΦΗ είχε ανακοινώσει τον Δεκέμβριο ποδοσφαιριστές, όμως αυτή τη φορά δεν αναμένεται κάτι ανάλογο, με το 2019 κιόλας να βρίσκεται στη… δύση του.

Καμία περίπτωση, άλλωστε, δεν μοιάζει να είναι κλεισμένη, ενώ σε σχέση με πέρυσι, οι ανάγκες για τον Όμιλο είναι σαφώς λιγότερες, οπότε υπάρχει ακόμη καιρός. Πριν τον ερχομό, άρα, της νέας χρονιάς το ρόστερ της ομάδας του Σίμου δε θα έχει αποκτήσει και επίσημα κάποιο νέο μέλος.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν εντοπίσει τους… εκλεκτούς στις ξένες αγορές και σ’ αυτές είχε δοθεί εξ’ αρχής προτεραιότητα.

Αν, βέβαια, προκύψει κάτι καλό και από τις εγχώριες, είναι βέβαιο ότι οι άνθρωποι του ηρακλειώτικου συλλόγου θ’ ασχοληθούν σοβαρά. Είναι, εξάλλου, γνωστό ότι στον ΟΦΗ δε βλέπουν μονάχα το «τώρα», αλλά προετοιμάζονται και για το «αύριο».

Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό πυλώνα της φιλοσοφίας τους και δεν είναι υπερβολή το γεγονός πως οι διερευνητικές-έστω- επαφές ενόψει καλοκαιριού έχουν αρχίσει.

Σημασία, πάντως, έχει ότι τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά, το πλάνο προχωράει σύμφωνα με το σχεδιασμό του τεχνικού επιτελείου και σύντομα οι «ασπρόμαυροι» θα είναι ενισχυμένοι και ακόμη πιο δυνατοί στην προσπάθεια τους για διαρκή εξέλιξη και για να έχουν την καλύτερη δυνατή πορεία στην τρέχουσα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέρει τι θέλει για να ανέβει επίπεδο

«Ψωνίζει» από τα… ξένα

Νίλ(α) με τη ρήτρα

Προχωράνε οι επαφές, έρχονται ενισχύσεις


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.