Μεγιάδο, όπως Σεμέντο

20:33 | 03/01/2020

Ο Αργεντινός μπήκε στην αποστολή του ΟΦΗ, όμως το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί, όπως είναι γίνει και με τον Πορτογάλο πριν μερικές εβδομάδες.

Το τελευταίο διάστημα τα αγωνιστικά νέα του Ομίλου περιλαμβάνουν και κάποιες εκπλήξεις. Η αρχή είχε γίνει παραμονές του αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, όπου ο Λισάνδρο Σεμέντο είχε τότε συμπεριληφθεί στην 20άδα των «ασπρόμαυρων».

Ο Ίβηρας μεσοεπιθετικός, παρά τον τραυματισμό του στον ώμο, έδειξε θέληση και είχε μεγάλη «δίψα» για να βοηθήσει την ομάδα. Ο Γιώργος Σίμος, βέβαια, τον προφύλαξε και ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται ν’ αγωνιστεί ξανά το Σάββατο (04/01) απέναντι στον Βόλο, μετά από τις 14 Δεκεμβρίου, όταν και είχε την ατυχία στο ματς κόντρα στον Άρη.

Η περίπτωση του, έτσι, μοιάζει με αυτή του Μιγκέλ Μεγιάδο. Ο λατινοαμερικανός αμυντικός μέσος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από το πρόβλημα στο γόνατο, ωστόσο ο 41χρονος τεχνικός τον υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στους Θεσσαλούς.

Θα είναι, μάλιστα, κανονικά στη 18άδα, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθεί. Η παρουσία του έχει να κάνει περισσότερο με τις ανάγκες που βλέπει να έχει στα χαφ το συγκρότημα του ο Σίμος, αλλά σίγουρα αποτελεί και μια τονωτική ένεση για όλους, λόγω και του «φλογερού» ταπεραμέντου που διαθέτει ο Μεγιάδο.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής «διψάει» πολύ για να γυρίσει στη δράση και δείχνει, όπως πάντα άλλωστε, τεράστιο πάθος, ενώ το διάστημα της απουσίας του δούλεψε πάρα πολύ και με ιδιαίτερο ζήλο.

Είναι, όμως, γεγονός ότι ο Μεγιάδο, ενώ γυμνάζεται σε υψηλή ένταση, δεν είχε μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Συν τοις άλλοις του λείπει ο ρυθμός, κάτι που σημαίνει πως οι πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής δεν είναι αρκετές.

Για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα μάλλον δε γίνεται ούτε λόγος, οπότε μόνο αν έρθει από τον πάγκο για κάποια λεπτά, μοιάζει ως το επικρατέστερο «σενάριο» στην παρούσα φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα ο Μεγιάδο με Βόλο!

«Τρελαμένος» ο Μεγιάδο!

Ο «καταραμένος» Βόλος

Μάνος: «Έτσι και το 2020»

Ο Σίμος «έκρουσε» τον κώδωνα κινδύνου ενόψει Βόλου

Με Σεμέντο για το «τρίποντο»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.