Μεταγραφές εδώ και τώρα

Απόψεις

Οι μεταγραφές που αναμένονται και οι κίνδυνοι ενόψει Ολλανδίας

Η εβδομάδα που «τρέχει», η τελευταία πριν το ταξίδι στο εξωτερικό, θα έχει μεταγραφικές εξελίξεις. Ή τουλάχιστον -στη χειρότερη περίπτωση- θα εντατικοποιηθούν οι ενέργειες για την περαιτέρω ενίσχυση.

Το μοναδικό νέο πρόσωπο στην επίσημη «πρώτη» ήταν ο Πασαλίδης και υπάρχει αναμονή για τους επόμενους, οι οποίοι αναμένεται να προέρχονται από την ξένη αγορά.

Ο Νίκος Νιόπλιας σε ερώτηση για το συγκεκριμένο θέμα στην ανοικτή προπόνηση στο ΒΑΚ, αφού αρχικά επιδόθηκε σε μία… περίτεχνη «ντρίπλα» και θύμισε την εποχή που μεσουρανούσε με τη φανέλα του Ομίλου, πρόσθεσε οι «ασπρόμαυροι» έχουν χρόνο για να βρουν τους «εκλεκτούς».

Αυτό όντως αποτελεί μία πραγματικότητα. Η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με την περασμένη σεζόν, όπου λόγω και του κορωνοϊού τα δεδομένα ήταν διαφορετικά και η πίεση για μεταγραφές μεγαλύτερη.

Από την άλλη πλευρά, πάντως, ο ΟΦΗ πρέπει να επισπεύσει τις διαδικασίες και να πάει με καινούργια πρόσωπα στην Ολλανδία. Αυτό, εξάλλου, περιμένουν και οι επικεφαλής την τρέχουσα εβδομάδα.

Κάθε μέρα που χάνεται σίγουρα κυλάει εις βάρος του, από την άποψη ότι τα νέα αποκτήματα θέλουν ένα διάστημα προσαρμογής, όχι απαραίτητα για τη φυσική κατάσταση, αλλά για να «μάθουν» την ομάδα.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος διαθέτει ήδη ένα «πλατύ» ρόστερ, πριν καν κάνει τις προσθήκες του για την ερχόμενη περίοδο, αλλά κινδυνεύει ν’ αρχίσει το βασικό κομμάτι του «χτισίματος» του με σημαντικά κενά.

Ναμπί, Στάικος, Τσιλιανίδης και Φερέιρα δεν μπορούν να τεθούν στη διάθεση του Μακεδόνα τεχνικού στην παρούσα φάση, ενώ άγνωστο παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Γιάννου και αν βρεθεί φόρμουλα για ν’ αποχωρήσει.

Οι επιλογές είναι ήδη μειωμένες σε ποσότητα και σε ποιότητα και οι «ασπρόμαυροι» οφείλουν να φέρουν ποδοσφαιριστές το δυνατόν συντομότερο για να μην αναγκαστεί και ο έμπειρος τεχνικός να κάνει νέα προετοιμασία... πάνω στην προετοιμασία του συγκροτήματος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιτέλους, βγήκαν και το είπαν!

Το πανόραμα των φιλικών του ΟΦΗ στην Ολλανδία


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.