Το πανόραμα των φιλικών του ΟΦΗ στην Ολλανδία

18:38 | 05/07/2021

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα φιλικά του ΟΦΗ στην Ολλανδία - Μέρες και ώρες

Στις 11 Ιουλίου ο ΟΦΗ αναχωρεί από το Ηράκλειο με προορισμό την Ολλανδία όπου θα δώσει μία σειρά φιλικών αγώνων έως τέλος του μήνα όπου θα επιστρέψει στη βάση του. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Νίκου Νιόπλια θα δώσει 6 φιλικά από τις 13 Ιουλίου έως και τις 30. Κατά σειρά θα παίξει με τις Φίτεσε, Άντερλεχτ, Φορτούνα Σιτάαρντ, Βέστερλο, Άλκμααρ και Ναϊμέγκεν.

Όπως είναι γνωστό, η κρητική ΠΑΕ κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει την τηλεοπτική μετάδοση των φιλικών όπου είναι εφικτό, αφού υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι γηπεδικές εγκαταστάσεις δεν βοηθούν σε μία τηλεοπτική κάλυψη.

Αυτό είναι ανεξάρτητο από τις συζητήσεις για νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Το αν θα υπάρξουν εξελίξεις στα τηλεοπτικά της Super League θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Το θέμα είναι ότι ο Όμιλος κάνει ενέργειες ανεξάρτητα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο για να μπορούν οι φίλαθλοι να δουν τα «τεστ» που θα δώσει η κρητική ομάδα επί ολλανδικού εδάφους

Ας δούμε λοιπόν τι γνωρίζουμε έως τώρα για τα φιλικά που έχουν ανακοινωθεί (οι ώρες είναι Ελλάδας):

Τρίτη 13 Ιουλίου

Φίτεσε-ΟΦΗ: δεν έχει ανακοινωθεί ώρα

Παρασκευή 16 Ιουλίου

Άντερλεχτ-ΟΦΗ 13:00

Σημείωση: Το φιλικό θα διεξαχθεί στο προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ. Την ίδια μέρα, στις 20:30 ώρα Ελλάδας, η Άντερλεχτ δίνει φιλικό και με τον Άγιαξ. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 2019 όταν ο ΟΦΗ έπαιξε φιλικό με τον Αγιαξ, ο οποίος την ίδια μέρα έπαιξε και με τον Παναθηναϊκό. Είναι κάτι συνηθισμένο για πολλές ομάδες και δίνει την ευκαιρία στους προπονητές να χρησιμοποιούν ουσιαστικά όλους τους παίκτες σε δύο αγώνες την ίδια μέρα.

Τετάρτη 21 Ιουλίου

Φορτούνα-ΟΦΗ: δεν έχει ανακοινωθεί ώρα

Σάββατο 24 Ιουλίου

Βέστερλο-ΟΦΗ: δεν έχει ανακοινωθεί ώρα

Τετάρτη 28 Ιουλιου

Άλκμααρ-ΟΦΗ 17:00

Παρασκευή 30 Ιουλίου

Ναϊμέγκεν-ΟΦΗ: Δεν έχει ανακοινωθεί ώρα

Σημείωση: Στην τελευταία της ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Ναϊμέγκεν αναφέρει ότι θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να διεξαχθεί το φιλικό με τον ΟΦΗ με κόσμο στις εξέδρες, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Αυτό θα είναι το τελευταίο φιλικό της ολλανδικής ομάδας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Η ώρα, πάντως, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φερέιρα: Η περιπέτεια στη Βραζιλία, η Ολλανδία και ο... Τσιλιανίδης

Οι βασικοί στόχοι και οι προσθήκες πριν από την Ολλανδία

Ερωτηματικό με Ναμπί-Στάικο για Ολλανδία


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.