Μεταγραφές ΟΦΗ: Κάθε πράγμα στον καιρό του

15:20 | 10/05/2020

Ο ΟΦΗ έχει κάνει τα πλάνα του για το «πάρε-δώσε» του καλοκαιριού, αλλά τώρα προέχουν άλλα πράγματα

Ο ΟΦΗ από αυτή τη Δευτέρα επιστρέφει στη (μερική) κανονικότητα με την έναρξη των προπονήσεων στο ΒΑΚ, πάντα βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου και με γκρουπ έως 8 παικτών.

Το restart των αθλητικών δραστηριοτήτων μετά το «πάγωμα» ελέω κορωνοϊού είναι μία αν μη τι άλλο πρωτόγνωρη διαδικασία, ειδικά βάσει των συνθηκών που επικρατούν και στον ΟΦΗ, όπως σε όλες τις ομάδες της Super League, το γνωρίζουν καλά αυτό.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, τώρα θα φτάναμε στο τέλος των πλέι οφ και στην αρχή της... μεταγραφικής περιόδου. Όλα αυτά, όμως, έχουν διαφοροποιηθεί και η επόμενη μέρα διαγράφεται διαφορετικά. Ασφαλώς στον ΟΦΗ θα κάνουν μεταγραφές, εννοείται ότι θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να ενισχυθεί το ρόστερ και να παρουσιαστεί το ίδιο ανταγωνιστικός και την επόμενη χρονιά, αλλά όπως λέει ο θυμόσοφος λαός «κάθε πράγμα στον καιρό του».

Ο Γιάννης Σαμαράς και το επιτελείο του έχουν κάνει τα πλάνα. Εξάλλου ο Σαμαράς είναι ένας άνθρωπος της οργάνωσης και δεν χρειάζεται να φτάσουμε τελευταία στιγμή για να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για την επόμενη χρονιά. Ειδικά εφέτος που ο ΟΦΗ εξασφάλισε τα πλέι οφ και το ευρωπαϊκό εισιτήριο και υπήρχε η άνεση του χρόνου. Μόνο που ο κορωνοϊός τα πήγε όλα πίσω.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή μην περιμένετε ονοματολογία και μεταγραφολογία. Ο ΟΦΗ επικεντρώνεται στην επιστροφή στις προπονήσεις, αναμένοντας ταυτόχρονα τις εξελίξεις αναφορικά με το πρωτάθλημα και αν αυτό θα συνεχιστεί.

Στον Όμιλο ξέρουν τις υποθέσεις που πρέπει να λύσουν. Τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται και οι δανεισμοί που φτάνουν στο τέλος. Ξέρουν, επίσης, που ακριβώς χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και ποιοι είναι οι στόχοι. Αυτά, όμως, υπό φυσιολογικές συνθήκες. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Το πρώτο μέλημα των επικεφαλής είναι η σωστή προετοιμασία για το ενδεχόμενο να επαναρχίσει το πρωτάθλημα και να διεξαχθούν τα πλέι οφ. Οι χρόνοι έχουν αλλάξει και οι μεταγραφές πηγαίνουν πιο πίσω. Όπως σε όλες τις ομάδες.

Ο Γιάννης Σαμαράς συνεχίζει να ενημερώνεται για τις εξελίξεις -εξάλλου φημίζεται για το τεράστιο δίκτυο που έχει- και όταν φτάσει η ώρα θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Το εφετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Και θα τραβήξει χρονικά σε μάκρος. Αλλά να είστε σίγουροι ότι ο ΟΦΗ θα κάνει αυτό που πρέπει για να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο και του χρόνου, έχοντας (και) την πρόκληση του Europa League. Πάντα με γνώμονα να έρθουν παίκτες που θα βοηθήσουν, θα έχουν κίνητρο και θα ανεβάσουν ένα σκαλί πιο πάνω την κρητική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αρνητικά όλα τα τεστ στον ΟΦΗ

Ο «μυστικός πράκτορας» του ΟΦΗ

Σεμέντο analysis: Ο ίδιος θα κρίνει το μέλλον του

Αγοράζει έναν... καλύτερο Μεγιάδο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.