Μια μικρή αποτυχία, μπροστά σε μια μεγάλη επιτυχία

Απόψεις

Ο ΟΦΗ απέτυχε να πάρει το ματς με τον Αστέρα, όμως ο δρόμος για την επιτυχία παραμένει προσβάσιμος…

Η αλήθεια είναι πως ο Όμιλος στην πρώτη και μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία του για να «χτυπήσει» την απευθείας παραμονή στη Super League πήρε χαμηλό βαθμό. Η παρουσία του δεν ήταν αυτή που έπρεπε και βάσει εικόνας του ματς, η ισοπαλία κόντρα στους Αρκάδες θα πρέπει να τον αφήνει ικανοποιημένο.

Λίγο το άγχος, λίγο οι απουσίες, είχαν το κόστος τους και δεν επέτρεψαν στον ηρακλειώτικο σύλλογο να πάρει τη νίκη. Μια νίκη που θα του έδινε τη δυνατότητα να πάει στις 5 Μαΐου για δύο αποτελέσματα στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο, αφού ακόμη και η ισοπαλία ίσως να του εξασφάλιζε τη σωτηρία χωρίς να χρειαστεί να μπλέξει στα μπαράζ, μιας και ήταν πιθανό να είχε το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τους Αρκάδες.

Με το «αν», ωστόσο, δε σώθηκε ποτέ κανείς… Αντικειμενικά, πάντως, το μέγεθος της αποτυχίας απέναντι στην ομάδα της Τρίπολης είναι πολύ μικρό, μπροστά στα βήματα βελτίωσης που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες.

Στο δεύτερο μισό της περιόδου η πορεία για το σύνολο του Βέρα στο πρωτάθλημα είναι- τηρουμένων των αναλογιών- αρκετά καλή. Μπορεί να είχε τις δυσκολίες της, αλλά η προσπάθεια για την αντεπίθεση απέδωσε καρπούς.

Πριν μερικές εβδομάδες κάποιοι εναπόθεταν τις ελπίδες τους μόνο σ’ ένα «STOP» της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, μήπως και προλάβει ο ΟΦΗ το «τρένο». Η αναδιάρθρωση πέρασε, όμως και ο Όμιλος δε σταμάτησε να βελτιώνεται και σε μεγάλο βαθμό κρατάει πλέον την τύχη του στα ίδια του τα χέρια.

Και δείχνει ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει για να τελειώσει επιτυχημένα τη δουλειά… Το πιθανότερο είναι πως θα πάει στα ψυχοφθόρα μπαράζ, ωστόσο και σ’ αυτή την περίπτωση ένας σοβαρός ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί κάτι… Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος του. Συγκέντρωση απαιτείται και είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο, η σεζόν, που κατά διάστημα έμοιαζε αγωνιστικά… χαμένη, θα ολοκληρωθεί με πολλά χαμογέλα.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα τα σενάρια για την παραμονή: Έτσι σώζεται ο ΟΦΗ

Μπούσης σε παίκτες: «Δεν θέλω σκυμμένα κεφάλια!»

ΟΦΗ-Αστέρα Τρίπολης 1-1

Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, δείτε τη βαθμολογία

Δείτε τη βαθμολογία στην «ουρά»

Βέρα: «Είχαμε πολύ άγχος»

Παράσχος: «Συγκινήθηκα με τον κόσμο του ΟΦΗ»

Δείτε τα γκολ του ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Ο ΟΦΗ ελπίζει και με ήττα στο Περιστέρι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.