Mια πτήση διαφορετική από τις προηγούμενες

SMS
18:12 | 05/06/2020

Ο ΟΦΗ είναι η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που ταξίδεψε αεροπορικώς στην... "εποχή του Covid-19" - τι είπαν ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης, ο Τάσος Πρίτσας και ο Κωνσταντίνος Νομικός

Η αποστολή της κρητικής ομάδας αναχώρησε την Παρασκευή το πρωί με προορισμό την Θεσσαλονίκη όπου το Σάββατο το βράδυ (21.30) θα αντιμετωπίσει τον Άρη, στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Superleague.

H κάμερα του ΟΦΗ TV βρέθηκε στο αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης" του Ηρακλείου, αλλά και κατά τη διάρκεια της πτήσης με προορισμό το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, παραμονή της πρεμιέρας των play offs, με αντίπαλο τον Άρη.

''Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, δεν την είχε ξαναζήσει κανείς από την ομάδα'' δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης ενώ συμπλήρωσε ''φορούσαμε όλη την ώρα τις μάσκες, σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου. Δεν κάναμε πολλά - πολλά, κάποια παιδιά δεν μπορούσαν να κοιμηθούνε, κάτι πρωτόγνωρο και λίγο δύσκολο''.

''Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, επιβάλλεται να φοράμε την μάσκα για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους συνεπιβάτες μας. Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου ήταν κάτι παραπάνω από προσκεκτικοί και τα μέτρα ήταν αρκετά αυστηρά'' είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Πρίτσας (permormance analyst).

Ενώ ο γυμναστής του ΟΦΗ, Κώστας Νομικός αναφέρθηκε και αυτός στις δυσκολίες του ταξιδιού. ''Το να φοράω μάσκα μέσα στο αεροπλάνο, με την θερμοκρασία τόσο υψηλή δεν ήταν εύκολο αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Είναι μια καινούρια κατάσταση στην οποία πρέπει να συνηθίσουμε''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απρόοπτο με Βαζ ενόψει Άρη - η αποστολή του ΟΦΗ

Τέλος ο Ντίνας από τον ΟΦΗ

Ερωτηματικό ο αντι-Τσιλιανίδης

Πρεμιέρα για τη γραμμή οφσάιντ στο Άρης - ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.