Ενδιαφέρον από Τουρκία για Ντιουσέ

ΟΦΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα από την Τουρκία έχει ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Ασάν Ντιουσέ από τον ΟΦΗ

Ενα από τα πιο ήρεμα καλοκαίρια είναι αυτό που διανύουν στον ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, το ενισχυμένο - σε σχέση με πέρυσι - ρόστερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί (ουσιαστικά απομένουν οι τελευταίες αποχωρήσεις), ενώ η απόκτηση του Φελίπε Γκαγέγος ήρθε σαν κερασάκι στην τούρτα. Μάλιστα,ο Χιλιανός βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία για να μπει και αυτός στις προπονήσεις.

Αυτό που μένει να μάθουμε - μπαίνοντας στον Αύγουστο πια- είναι αν ο Χιλιανός χαφ ήρθε σαν τον χαφ με τα χαρακτηριστικά που ήθελε εξ' αρχής ο ΟΦΗ ή αν ο... Ντιουσέ αλλάζει κάπως τον σχεδιασμό.

Και εξηγούμαι: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΦΗ έχει δεχθεί κρούση από ομάδα της Τουρκίας για τον 25χρονο Σενεγαλέζο box-to-box χαφ, χωρίς ακόμα οι συζητήσεις να είναι σε προχωρημένο στάδιο. Εύλογα από Τουρκία κοιτάζουν την αγορά της Ελλάδας (δεν είναι λίγοι οι παίκτες από τη χώρα μας που παίζουν με επιτυχία στη γείτονα χώρα).

Aξίζει να αναφερθεί ότι ο Ντιουσέ περνάει καλά στην Κρήτη, ο ΟΦΗ δεν θέλει να τον 'πουλήσει, όμως αν η προσφορά είναι η συμφέρουσα, όλα αλλάζουν, έναν χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του (2024). Κι αυτό ίσως παίξει το ρόλο του. Άλλωστε, ο ΟΦΗ έχει αποδείξει ότι θέλει να γίνει selling club και ότι βρίσκεται σε αυτή την κατεύθυνση. Πουλάει μόνο όταν ικανοποιείται οικονομικά και καλά κάνει.

Ο Ντιουσέ προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά με 33 ματς, 2 γκολ, 1 ασίστ, έχει καλό όνομα στην Τουρκία, καθώς έχει αγωνιστεί στην Ανκαραγκουτσού ενώ η χρονική συγκυρία δεν είναι απαγορευτική για τον ΟΦΗ, καθώς χρόνος υπάρχει για επιπλέον προσθήκη στον άξονα.

Θυμίζουμε ότι σε ανύποπτο χρόνο ο Μηνάς Λυσάνδρου έχει τονίσει ότι πέρα από τον Μανδά, ενδιαφέρον έχουν δείξει ομάδες και για άλλους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση, αν ο ΟΦΗ θα προχωρήσει σε ακόμα μια ''γενναία'' πώληση ποδοσφαιριστή μετά από αυτές των Φιγκεϊρέντο, Επασί ακόμα και εκείνες των Στάρτζεον και Γκαγέγος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το upgrade, η ετοιμότητα και οι σκέψεις του Νταμπράουσκας

Γκαγέγος - ΟΦΗ: Το κομμάτι που έλειπε από το παζλ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.