Nτουρμισάι: Ο «δήμιος» του ΟΦΗ που θέλει να γίνει ο φορ της υπέρβασης!

SMS

Στα 25 του χρόνια ο Φιορίν Ντουρμισάι αναμένεται στο Ηράκλειο για να φορέσει την φανέλα της κρητικής ομάδας, την οποία έχει ''πληγώσει'' στο παρελθόν αρκετές φορές με τα γκολ και τις εμφανίσεις του και φιλοδοξεί να γίνει ο επιθετικός της επόμενης τριετίας για τον ΟΦΗ

Το πρωί της Τετάρτης (25/08), η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι όχι μόνο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φιορίν Ντουρμισάι αλλά και ότι τα βρήκε με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του ικανότατου επιθετικού. Ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Καστάνιος, ουσιαστικά αποτελεί τον 2ο καθαρόαιμο 9αρι του ΟΦΗ, αν όλα κυλήσουν ομαλά και ο παίκτης υπογράψει.

Ο 25χρονος φορ, γεννημένος στον Αυλώνα Αλβανίας, ήρθε στην Ελλάδα στα 5 του χρόνια, αρχικά στη Ρόδο και μετέπειτα στην Αθήνα όπου ξεκίνησε αργότερα να παίζει ποδόσφαιρο.

Έχει κάνει αισθητή την παρουσία του τα τελευταία χρόνια στα Ελληνικά γήπεδα με την φανέλα αρκετών ομάδων. Συστήθηκε μέσα από τον Πανιώνιο και την καλή του διετία 2017-2019, τον απέκτησε ο Ολυμπιακός - δεν αγωνίστηκε ποτέ - λίγα πράγματα και πολύ ντόρο έκανε στον Άρη ως δανεικός, ενώ σίγουρα ξεχώρισε με τις Λαμία και ΑΕΛ και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Συνολικά, σε 175 εμφανίσεις στο Ελληνικό πρωτάθλημα / κύπελλο, έχει σκοράρει 38 τέρματα.

Απέναντι στον ΟΦΗ: 8 ματς / 4 γκολ

Ο Ντουρμισάι έχει βρεθεί 8 φορές αντίπαλος με τον ΟΦΗ, με τρεις διαφορετικές ομάδες. Μάλιστα, στα δύο από αυτά έχει σκοράρει σε πολύ κομβικά ματς απέναντι στην κρητική ομάδα, αμφότερα στο ''Γεντί Κουλέ''.

Συνολικά, στα 8 αυτά παιχνίδια έχει σκοράρει 4 φορές. Συγκεκριμένα, με την φανέλα της Λαμίας ο Ντουρμισάι σε 2 παιχνίδια σκόραρε ισάριθμες φορές, το 2017 στο ματς του Γεντί Κουλέ (1-2) αλλά και τη Λαμία (1-1).

Τα επόμενα χρόνια ως μέλος του Πανιωνίου έπαιξε 3 φορές απέναντι στον Όμιλο, με καλή παρουσία στα 90λεπτα αλλά χωρίς να σκοράρει. Ενώ, με την ΑΕΛ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε 3 φορές αντίπαλος με το highlight να είναι η εμφάνιση του στο Ηράκλειο, στο 2-3 της Θεσσαλικής ομάδας με τον ίδιο να σκοράρει 2 τέρματα, το ματς που σήμανε και το τέλος της συνεργασίας του ΟΦΗ με τον κόουτς Γιώργο Σίμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τώρα είναι ευκαιρία να «τρέξει» για τις μεταγραφές

Εξελίξεις με Σαρδινέρο

Τι ισχύει με Ντουρμισάι και Λάμπρου για ΟΦΗ

Παίρνει Ντουρμισάι ο ΟΦΗ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.