Ντουρμισάι: Το ενδιαφέρον, το κίνητρο κι ένας επιτυχημένος «γάμος»

Απόψεις

Το παρασκήνιο, η ενίσχυση στα φορ, το «Γεντί Κουλέ» και γιατί ο Φιόρι Ντουρμισάι είναι η σημαντικότερη μεταγραφή του ΟΦΗ

Αν τα βάλουμε κάτω με βάση όσα γνωρίζουμε και έχουμε δει, ο Φιόρι Ντουρμισάι είναι η μεγαλύτερη, έως τώρα, μεταγραφή του ΟΦΗ σε αυτή την περίοδο. Ναι, ο Όμιλος έχει πάρει Τοράλ και Γαγιέγος, με σημαντικό βιογραφικό να τους ακολουθεί, αλλά αν πάμε στη λογική «αυτού που ξέρουμε» ο Ντουρμισάι είναι η σημαντικότερη προσθήκη.

Το νέο απόκτημα του ΟΦΗ τον ξέρουμε, τον έχουμε δει, έχει καταγραφεί τι μπορεί να κάνει και τι μπορεί να προσφέρει και δεν είναι μία μεταγραφή της λογικής «περιμένουμε και θα δούμε». Έρχεται έτοιμος, διψασμένος και φορτσάτος για να «κουμπώσει» με το ρόστερ της κρητικής ομάδας και να ενισχύσει το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια.

Ο ποδοσφαιριστής δεν προέκυψε ξαφνικά στο μεταγραφικό κάδρο του ΟΦΗ. Από τις αρχές καλοκαιριού ήταν στα ραντάρ της ομάδας, αλλά οι δυσκολίες ήταν δεδομένες πόσο μάλλον στην αρχή. Ο Ντουρμισάι ήταν στον Ολυμπιακό, το μέλλον του ήταν αβέβαιο, ο ίδιος ο Ολυμπιακός δεν ήξερε πως να διαχειριστεί τον ποδοσφαιριστή και φτάσαμε κοντά στα τέλη Αυγούστου για να ξεκαθαριστεί το θέμα και να φορέσει τα «μελανόλευκα».

Προφανώς δεν ήθελε ιδιαίτερες συστάσεις στον Νιόπλια που τον γνώριζε καλά. Ο ΟΦΗ ήθελε επιθετικό και από τις λύσεις που κυκλοφορούσαν ο Ντουρμισάι ήταν η ιδανικότερη. Ξέρει την Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν θέλει περίοδο προσαρμογής και έχει δείξει πού και πώς μπορεί να προσφέρει.

Ο προπονητής του Ομίλου πήρε μία σημαντική μονάδα για την ενίσχυση της επίθεσης, ειδικά αν θέλει να παίξει με δύο μπροστά (Καστάνιος-Ντουρμισάι). Ο ΟΦΗ πήρε έναν παίκτη που είναι... ταμάμ για τις κλειστές άμυνες, ειδικά αυτές που θα συναντήσει ο σύλλογος στο «Γεντί Κουλέ». Έχει το κάτι παραπάνω και μπορεί να δώσει λύσεις με μία προσωπική ενέργεια.

Σημαντικό στοιχείο είναι και το ίδιο το κίνητρο του νέου αποκτήματος του ΟΦΗ. Από τον Πανιώνιο και μετά δεν μπόρεσε να καθιερωθεί, μόνο στη Λάρισα πέρυσι είχε πολλά παιχνίδια και ξεχώρισε. Λογικό είναι να θέλει να αναδειχθεί και ξέρει ότι ο ΟΦΗ θα ήταν ο ιδανικός επόμενος σταθμός της καριέρας του. Το ήθελε και ο ίδιος, το ήθελε και ο ΟΦΗ, έτσι γίνονται οι επιτυχημένοι «γάμοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Nτουρμισάι: Ο «δήμιος» του ΟΦΗ που θέλει να γίνει ο φορ της υπέρβασης!

Ντουρμισάι: Ο ρατσισμός, η πείνα, οι τρύπες από τις σφαίρες

Τι ισχύει με Ντουρμισάι και Λάμπρου για ΟΦΗ

Παίρνει Ντουρμισάι ο ΟΦΗ!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.