Ο... αδικημένος Μαρινάκης

08:10 | 18/04/2020

Ο 27χρονος αμυντικός δεν πήρε τη λάμψη των «μπροστινών», όμως εξελίχθηκε σε μία σημαντική μεταγραφή για τον ΟΦΗ.

Η επιστροφή του Νίκου Μαρινάκη στην Κρήτη, μετά από αρκετά χρόνια, συνδυάστηκε με μία πολύ καλή πορεία με τη φανέλα του Ομίλου στην κανονική περίοδο της Super League 1.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε αρκετές σπουδαίες εμφανίσεις με τους «ασπρόμαυρους» και εξελίχθηκε μέσα στη σεζόν σε μία υπερπολύτιμη μονάδα για το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου.

Πότε ως δεξί μπακ και πότε ως στόπερ, ο ηρακλειώτης παίκτης διατήρησε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς την απόδοση του σε υψηλά επίπεδα.

Ανταποκρίθηκε εξαιρετικά και έδινε την εντύπωση πως μπορεί ν’ αγωνιστεί με επιτυχία σε όποια θέση και αν του ζητήσει ο προπονητής του.

Η δουλειά του μέσα στο γήπεδο ήταν «αθόρυβη», αφού έκανε σωστά πολλά πράγματα στο χορτάρι και ιδιαίτερα στο κομμάτι της τακτικής ήταν απόλυτα συνεπής στα καθήκοντα του.

Κυρίως, βέβαια, λόγω θέσης δεν πήρε τη «λάμψη» που πραγματικά του άξιζε. Οι, επίσης, πρωτοεμφανιζόμενοι στον ΟΦΗ Τσιλιανίδης, Σεμέντο και Φιγκεϊρέντο συγκέντρωσαν τα περισσότερα φώτα…

Πραγματοποίησαν, βέβαια, ορισμένες καταπληκτικές εμφανίσεις με τον Όμιλο και δικαιολογημένα… τράβηξαν τα περισσότερα βλέμματα πάνω τους.

Όπως και να’ χει, πάντως, ο Μαρινάκης ήταν ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες του ηρακλειώτικου συλλόγου μέσα στη σεζόν.

Ήταν τις πιο πολλές φορές στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων της ομάδας του Σίμου και παρείχε σιγουριά και ασφάλεια στα μετόπισθεν.

Η παρουσία του, δηλαδή, μόνο διακυμάνσεις που δεν είχε, στοιχείο το οποίο του έδωσε και τη φανέλα του βασικού στο πρωτάθλημα.

Πραγματοποίησε, μάλιστα, χωρίς υπερβολή την καλύτερη χρονιά στην καριέρα του και τα… πεπραγμένα του φαίνεται πως δεν άφησαν ασυγκίνητο τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζον Φαν Σιπ.

Αν, έτσι, ο κορωνοϊός δεν έφερνε την παύση της δράσης, δε θα ήταν έκπληξη μια κλήση του Μαρινάκη στην Εθνική Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πλεονέκτημα του ΟΦΗ το καλοκαίρι... του κορωνοϊού

Το καλό του Μάνου είναι ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ... made in Greece


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.