Το καλό του Μάνου είναι ο ΟΦΗ

11:05 | 16/04/2020

Αν παραμείνει στον ΟΦΗ και τη νέα σεζόν, ο Μάνος θα έχει ένα ξεχωριστό challenge

Η απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού το περασμένο καλοκαίρι, σκόρπισε χαμόγελα στους φίλους του ΟΦΗ. Ο Όμιλος αναζητούσε έναν δυνατό φορ και από τη στιγμή που δεν υπήρξε συμφωνία για την παραμονή του Γιακουμάκη, η περίπτωση του Μάνου ήταν ιδανική.

Η επιστροφή του έκανε ακόμα πιο δυνατό τον Όμιλο στη γραμμή κρούσης και το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έφερνε ικανοποίηση. Αποκτήθηκε για να βάζει γκολ και αυτό ακριβώς έκανε.

Μέχρι το «καταραμένο» ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό όπου τραυματίστηκε, ο Τρικαλινός στράικερ είχε όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει την εφετινή σεζόν και να επαναλάβει μία αντίστοιχη πορεία με αυτή που έκανε φορώντας την φανέλα του ΟΦΗ στη Football League.

Η συνέχεια γνωστή. Άργησε να επανέλθει μετά τον τραυματισμό, δεν βρήκε τη φόρμα του και το σημαντικότερο είναι ότι δεν μπόρεσε να βρει τη θέση του βασικού στην ενδεκάδα. Ο Φιγκεϊρέντο είχε πάρει τα πάνω του και ο Μάνος ήταν σε δεύτερη μοίρα. Η χρονιά αλλιώς άρχισε και αλλιώς κατέληξε.

Πλέον, ο 25χρονος επιθετικός έχει την πρόκληση της νέας χρονιάς. Τα δεδομένα όσον αφορά στο μέλλον του τα αναλύσαμε: Ο Μάνος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και ουδείς γνωρίζει ποιες είναι οι προθέσεις τόσο των Πειραιωτών όσο και του ΟΦΗ. Ο Όμιλος δεν θα έλεγε όχι σε επέκταση του δανεισμού του με πιθανή οψιόν αγοράς του παίκτη, αφού πιστεύει στις δυνατότητές του και σίγουρα δεν πρόκειται να επηρεαστεί η απόφαση των επικεφαλής από μία κακή, αγωνιστικά, χρονιά. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός παραμένει άγνωστο τι θα πράξει.

Για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή το ιδανικό θα ήταν να είναι σε μία ομάδα που θα τον υπολογίζουν. Ο ΟΦΗ είναι ακριβώς αυτό. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, όχι. Ο Μαρτίνς δεν τον είχε στα πλάνα του και δύσκολα θα συμβεί το ίδιο αν και πρώτα θα θέλει να τον δει από κοντά.

Ο Μάνος δεν θέλει πισωγύρισμα. Θέλει να βρει τον παλιό, καλό εαυτό του και να σβήσει μια και καλή αυτή τη σεζόν. Το challenge του Έλληνα φορ είναι η επιστροφή στα γνωστά επίπεδα, να βρει τον «Μάνο», να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να κάνει αυτό που ξέρει καλά.

Ο ΟΦΗ του προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Το come back σε ένα υγιές περιβάλλον, καθαρά ποδοσφαιρικό και με ένα πρότζεκτ που έχει βρει το δρόμο του. Ο ανταγωνισμός, βέβαια, είναι υψηλός, αλλά αυτό δεν είναι κακό.

Το μόνο που μπορεί να κάνει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να περιμένει την ενημέρωση από τον Ολυμπιακό. Όλα έχουν «παγώσει» λόγω κορωνοϊού, αλλά ο ίδιος ήδη έχει στο μυαλό του τι είναι καλύτερο για εκείνον. Ο ΟΦΗ από την άλλη, θέλει τον παλιό, καλό Δημήτρη Μάνο. Αυτή, μάλιστα, θα είναι «μεταγραφή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η «καυτή» τριάδα της... νέας εποχής

Όλος ο ΟΦΗ σε 6 ματς

Ο Φιγκεϊρέντο κάνει selling club τον ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.