O άφαντος Σάμι φέρνει εκνευρισμό και... έκτακτο Συμβούλιο στον Ερασιτέχνη!

Betsson Super League 2

Ο χρόνος κυλάει εις βάρος του Εργοτέλη, την ίδια ώρα που ο Αιγύπτιος ιδιοκτήτης δεν έχει ακόμα αποκαλύψει τις προθέσεις του για το μέλλον του συλλόγου

Ανακόλουθος εμφανίστηκε για ακόμα μια φορά ο Μάγκεντ Σάμι. Θυμίζουμε ότι είχε ενημερώσει τον Ερασιτέχνη Εργοτέλη ότι μέχρι τέλη Ιουνίου θα ανακοινώσει τις προθέσεις του, κάτι που δεν συνέβη. Μάλιστα, είχε επικοινωνήσει προ ημερών ότι θα έδινε στην δημοσιότητα τις σκέψεις του, όμως και σε αυτό ζήτησε παραπάνω χρόνο. Ο ίδιος εμφανίζεται αρνητικός στο να παραχωρήσει τις μετοχές του χωρίς αντίτιμο και αναζητά λύσεις μέσα από τις συζητήσεις που κάνει όλο αυτό το διάστημα. Μάλιστα, βρέθηκε στο Ηράκλειο ξανά πριν λίγες ημέρες χωρίς να παρουσιάσει καμία εξέλιξη στο θέμα τη μεταβίβασης των μετοχών.

Όμως, ο χρόνος περνάει και αυτός δεν είναι με το μέρος της ''κιτρινόμαυρης'' ΠΑΕ.

Μάλιστα όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, εκτιμούν ότι μέχρι τις 10 Ιουλίου (ημερομηνίες που σχετίζονται με την αδειοδότηση) θα υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα

Όπως είναι λογικό, ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας προκαλεί απορίες και... εκνευρισμό στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι χθες εξέδωσαν ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας τον ''ανεπιθύμητο''. Επίσης, τις πρώτες πρωϊνές ώρες ο Γιώργος Βρέντζος τόνισε ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ και πλέον αυτό που μένει είναι η αντίδραση του Ερασιτέχνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της διοίκησης ''βράζουν'' με τα όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ και τις κινήσεις όχι μόνο του Μάγκεντ Σάμι αλλά και τα όσα έχει... προκαλέσει ο Γιώργος Τουτζάρης και επιθυμούν να προκαλέσουν έκτακτο Συμβούλιο. Έτσι, αναμένεται το επόμενο διάστημα συνάντηση στο Μαρτινέγκο, υπό τον πρόεδρο Γιώργο Στειακάκη ώστε να συζητηθούν τα ''καυτά'' θέματα και η επόμενη ημέρα του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βρέντζος: «Έκανα ό,τι μπορούσα για να επιστρέψω στον Εργοτέλη, αλλά...»

Ξέσπασαν οι σύνδεσμοι του Εργοτέλη: «Mάγκεντ Σάμι, είσαι ανεπιθύμητος!»

Οριστικές εξελίξεις στον Εργοτέλη - παίρνει θέση ο Μάγκεντ Σάμι

Ο Εργοτέλης, ο κρητικός επιχειρηματίας, οι προσφυγές και οι Κόνραντ - Κοκκίνης

Πήρε θέση ο Στειακάκης για την συνάντηση με τον Μάγκεντ Σάμι

ΠΑΕ Εργοτέλης: Η οικονομική «κατάρρευση» μέσα σε 5 χρόνια!

Έφυγε κι άφησε πίσω του συντρίμμια...

Xάος στον Εργοτέλη: Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών, άφαντος ο Σάμι!

«Διοικητικά ανεπαρκής ο Τουτζάρης»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.