Ο Μπαλογιάννης που ανακοινώνεται και ο Ανδρούτσος που «χάθηκε»

SMS
11:20 | 02/10/2020

Ίσως και εντός της ημέρας τα επίσημα για Μπαλογιάννη και ΟΦΗ

Εδώ και ημέρες, ο ΟΦΗ έκανε γνωστό πως έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον Θανάση Ανδρούτσο και τον Κώστα Μπαλογιάννη. Είναι γεγονός ότι ο Όμιλος ήθελε να αποκτήσει και τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές για να ''γεμίσει'' τον άξονα του, όμως - όπως όλα δείχνουν - θα αρκεστεί στην απόκτηση μόνο του ενός.

Συγκεκριμένα, όπως δημοσιεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες, η περίπτωση του Μπαλογιάννη έχει προχωρήσει περισσότερο από εκείνη του Ανδρούτσου, ενώ από το βράδυ της Πέμπτης, ο ΟΦΗ θα πρέπει μάλλον να… ξεχάσει τον Θανάση Ανδρούτσο, ο οποίος θα συνεχίσει πιθανότατα σε ομάδα του εξωτερικού.

Όπως αποτυπώνεται από τα ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός απέρριψε την πρόταση του ΟΦΗ, που είχε ζητήσει τον διεθνή μέσο με τη μορφή συνιδιοκτησίας (50-50) και έτσι η πιθανότητα να ενταχθεί στο ρόστερ της κρητικής ομάδας, ουσιαστικά εξανεμίστηκαν. Ο Ανδρούτσος ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2023 και παραχωρείται μόνο δανεικός, κάτι που δεν επιθυμεί ο Όμιλος.

Αντίθετα, η περίπτωση του μέσου του ΠΑΟΚ, αναμένεται να πάρει μια διαφορετική εξέλιξη. Το ρεπορτάζ του Capitano.gr ανέφερε ότι ο Μπαλογιάννης έχει την καλύτερη πρόταση στα χέρια του από τον ΟΦΗ, είναι κοντά σε οριστική συμφωνία με την κρητική ομάδα και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξουν ανακοινώσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ θα αφήσει ελεύθερο τον παίκτη με ''αντίτιμο'' ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Μπαλογιάννης είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην θέση ''6'', είναι 21 χρονών και πέρυσι αγωνίστηκε σε 22 ματς με την φανέλα του Βόλου, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει το metrosport.gr, o Tρικαλινός χαφ θα υπογράψει συμβόλαιο για 3+1 χρόνια, με την πλευρά του παίκτη να έχει το δικαίωμα να αποδεχθεί ή όχι το +1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χάνεται ο Ανδρούτσος για τον ΟΦΗ

Πολύ σύντομα οι εξελίξεις με Μπαλογιάννη

Πρόταση του ΟΦΗ για Ανδρούτσο και Μπαλογιάννη!

Ανδρούτσος, Μπαλογιάννης και... βλέπουμε

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.