Ο ανταγωνισμός κάτω από τα δοκάρια και η επιθυμία του Γουάλι

SMS

 Ο Ισπανός τερματοφύλακας επιθυμεί να συνεχίσει στον ΟΦΗ και να «παλέψει» για μια θέση στο ρόστερ.

Ο Όσκαρ Γουάλι έχει έτσι κι αλλιώς συμβόλαιο με τον Όμιλο, οπότε εκ προοιμίου δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης. Ο επικείμενος ερχομός, βέβαια, του Μπόι Βάτερμαν μειώνει-αντικειμενικά-τις πιθανότητες του 26χρονου πορτιέρε για να βρει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Όμιλος ήταν γνωστό ότι έψαχνε για ένα τερματοφύλακα που θα προοριζόταν για βασικός και οι κυκλοφόρησαν φήμες που ανέφεραν ότι ο Γουάλι δεν υπολογίζεται για την ερχόμενη σεζόν. Τα παραπάνω, βέβαια, δεν επιβεβαιώνονται, οπότε το πραγματικό «σκηνικό» στην υπόθεση δεν μπορεί ν’ αποδοθεί πλήρως.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του Capitano.gr, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δε θέλει να φύγει, είτε ως ελεύθερος, είτε ως δανεικός από τον ΟΦΗ. Είναι αποφασισμένος να προσπαθήσει μέσα στο γήπεδο ν’ αποδείξει ότι αξίζει να πάρει ευκαιρίες από τον Γιώργο Σίμο. Στα πλέι οφ έπαιξε αρκετά, είχε καλές και άσχημες στιγμές και εμφάνισε μια εικόνα με συν και πλην.

Το γεγονός, βέβαια, ότι ο Γουάλι θέλει να μείνει, δε σημαίνει ότι θα συνεχίσει κιόλας. Σε περίπτωση που ενημερωθεί πως δεν πρόκειται να βρει χρόνο και χώρο στο ρόστερ, τότε ίσως προτιμήσει ν’ αναζητήσει αλλού την τύχη του. Αρχική του επιθυμία και σκέψη, ωστόσο, είναι να προσπαθήσει σκληρά και ν’ αποδείξει στο τεχνικό επιτελείο ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σκάουτινγκ του ΟΦΗ και η... πόρτα στους μάνατζερ

Η προσθήκη Βάτερμαν και το μέλλον του Γουάλι

Γι’ αυτό ο ΟΦΗ επέλεξε τον Βάτερμαν

Διπλό «χτύπημα» για τον ΟΦΗΟι επόμενες μεταγραφές και... ο Νο1

Το σκάουτινγκ του ΟΦΗ θα φέρει κι άλλους «Γρίβες»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.