Ο απαραίτητος Μάρκο Μιχόγεβιτς…

08:05 | 20/04/2019

Η νοοτροπία και ο ψυχισμός του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού είναι στοιχεία απαραίτητα ενόψει Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΟΦΗ δίνει ίσως το ματς της χρονιάς την Κυριακή (21/04, 19.00) και ο Μάρκο Μιχόγεβιτς επιστρέφει από τιμωρία και τραυματισμό. Και η παρουσία του στο παιχνίδι κρίνεται μάλλον επιβεβλημένη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που ανήμερα του αγώνα με τους Αρκάδες κλείνει τα 23 του χρόνια, ήρθε τον περασμένο Αύγουστο με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ ως μια επιπλέον λύση για τα μετόπισθεν. Για να δώσει, δηλαδή, «βάθος» στο ρόστερ και ευελιξία σε πιθανό σχηματισμό με τρία στόπερ.

Πολύ γρήγορα, βέβαια, έδειξε μέρος των προσόντων του και εξελίχθηκε με το σπαθί του σε μια βασικότατη μονάδα των «ασπρόμαυρων». Και είναι αλήθεια πως με τον επαγγελματισμό του και τη νοοτροπία του έχει… κερδίσει πόντους.

Γιατί ο Μιχόγεβιτς δείχνει αυταπάρνηση, πάθος και επιθυμία να βοηθήσει και όχι μόνο δε μοιάζει με παίκτη δανεικό, αλλά συμπεριφέρεται σαν να έχει «μεγαλώσει» ποδοσφαιρικά στον ηρακλειώτικο σύλλογο. Και τέτοια στοιχεία είναι απαραίτητα στο κρίσιμο ματς που έρχεται απέναντι στο σύνολο του Παράσχου.

Κανείς στον ΟΦΗ δεν μπορεί να ξεχάσει τη στάση του Βόσνιου, όταν τραυματίστηκε κόντρα στον Λεβαδειακό. Οι εξετάσεις έδειξαν οστικό οίδημα στον μηρό και οι εκτιμήσεις ανέφεραν πως θα μείνει νοκ-άουτ για 3 εβδομάδες.

Ο ίδιος έριξε πολλή δουλειά, «νίκησε» το χρόνο, το πήρε πάνω του και σε λιγότερο από 15 μέρες, παρά τις ενστάσεις του ιατρικού επιτελείου, έπαιξε κανονικά στο «Βικελίδης» κόντρα στον Άρη. Και ο Όμιλος φυσικά χρειάζεται παίκτες με τέτοια ψυχοσύνθεση και χαρακτήρα στον «τελικό» με τον Αστέρα.

Γιατί αυτά τα επιμέρους στοιχεία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση τόσο σημαντικών αναμετρήσεων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Το τελευταίο sold out...

Νέο μήνυμα της ΠΑΕ: «Δεν ανάβουμε πυρσούς, δεν πετάμε κροτίδες»

«Εξαφανίζονται» τα εισιτήρια…

«Προστατεύουμε τον ΟΦΗ, αγνοούμε τις προκλήσεις»

Με Σαμαρά δεν φοβήθηκε κανείς

Τα αρρωστημένα μυαλά των «συμμαχιών»

Έτοιμος ο Σακόρ, απρόοπτο με Ντίνα

Οργανωμένοι ΟΦΗ: «Μη δώσουμε δικαιώματα!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.