Ο «άσφαιρος» ΟΦΗ

SMS

Ένα από τα προβλήματα του εφετινού ΟΦΗ είναι πως δεν έχει το εύκολο γκολ. Γενικώς δεν έχει το γκολ από την επίθεση.

Ένα γκολ με τον Ατρόμητο, ένα με τον Βόλο, ένα με τον Παναιτωλικό, ένα με τον ΠΑΟΚ, ένα με τον Ολυμπιακό. Σύνολο 5 σε 7 αγωνιστικές, μία συγκομιδή που δεν τη λες και καλή, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τον εφετινό ΟΦΗ. Γιατί βάσει εικόνας, πάντα με τον αστερίσκο του κατά πόσο θα αλλάξει και θα βελτιωθεί στην πορεία, ο ΟΦΗ για να κερδίσει παιχνίδι χρειάζεται να σκοράρει πάνω από μία φορά. Στην άμυνα είχε "clean sheet" μόνο στον αγώνα με τον Πανθεσσαλικό, τούτο λέει πολλά.

Ο ΟΦΗ έχει ανάγκη το σκοράρισμα, να μετουσιώνει σε γκολ τις ευκαιρίες. Είχε από αυτές στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο πρώτο μέρος. Γκερέρο και Ντίκο είχαν τις σημαντικότερες τελικές του Ομίλου, τελικά το γκολ ήρθε από αντίπαλο αμυντικό. Ή, για να το θέσουμε καλύτερα, σε ακόμη ένα παιχνίδι το γκολ ΔΕΝ ήρθε από επιθετικό.

Δύο ο Διαμαντής, ένα ο Μπαλογιάννης, ένα αυτογκόλ και αυτό του Νέιρα στην πρεμιέρα είναι ο απολογισμός των 5 τερμάτων της ομάδας του Νιόπλια έως τώρα. Κανένα από αυτά δεν ήταν επιθετικού. Ο Γκερέρο δεν έχει ανοίξει ακόμα λογαριασμό με την φανέλα του ΟΦΗ σε επίσημο παιχνίδι, ο Ντουρμισάι μία παίζει μία δεν παίζει και όταν παίζει απέχει μακριά από τον καλό του εαυτό αδικώντας συνολικά το ταλέντο του, ο Ντίκο δεν έχει το εύκολο τέρμα, άρα το πρόβλημα είναι εδώ, υπαρκτό.

Ναι, ο ΟΦΗ δεν είναι ακόμα έτοιμος, έχει προβλήματα, θέλει πολλή δουλειά, το "χτίσιμο" είναι δύσκολη υπόθεση, αλλά μέσα σε αυτά ο Νιόπλιας έχει να αντιμετωπίσει και το θέμα του σκοραρίσματος. Ο ΟΦΗ "ματώνει" για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ο ΟΦΗ δεν έχει το εύκολο γκολ, ο ΟΦΗ δεν παίρνει γκολ ούτε από τους μεσοεπιθετικούς (με εξαίρεση του Νέιρα την 1η αγωνιστική). Και το να συζητάμε ακόμα πόσο του λείπει ο Νέιρα, είναι κι αυτό μέρος του προβλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το χειροκρότημα των φιλάθλων και η αναγνώριση για την προσπάθεια

Με ημίμετρα το πρόβλημα διαιωνίζεται, απαιτείται ξεκάθαρη λύση

Μ' ένα όνειρο μισό... όνειρο απατηλό ο ΟΦΗ

Ο Νιόπλιας πλέον έχει τη λαιμητόμο πάνω απ' το κεφάλι του

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.