Ο Βούρος «έδειξε» τον δρόμο για Φελίπε και Λάμπρου

ΟΦΗ

Μετά τη συμφωνία με Βούρο ο ΟΦΗ συνεχίζει να δουλεύει -για την ίδια κατάληξη- και τις περιπτώσεις Φελίπε-Λάμπρου.

Βούρος, Φελίπε, Λάμπρου. Τρεις ανοιχτές υποθέσεις, οι πιο "καυτές" του ΟΦΗ αυτό το καλοκαίρι. Του Βούρου έκλεισε με θριαμβευτικό τρόπο, δεν μπαίνει στη ζυγαριά αν ήταν η πιο δύσκολη από τις τρεις. Ηταν δύσκολη, δεδομένα.

Πλέον απομένουν οι άλλες δύο. Καμία από αυτές δεν εξαρτάται από τον ΟΦΗ. Αμφότερους τους ποδοσφαιριστές ο Ομιλος θέλει να τους κρατήσει, έχει κάνει τις προτάσεις, έχει κάνει αυτό που πρέπει και αναμένει.

Η περίπτωση του Φελίπε θα εξαρτηθεί κυρίως από τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Λέμε κυρίως γιατί σίγουρα θα παίξει ρόλο και το "θέλω" του ίδιου του ποδοσφαιριστή, αρκεί να μη... φουσκώσουν τα μυαλά του. Ο ΟΦΗ, πάντως, έκανε αυτό που έπρεπε, το καλύτερο δυνατό, έχει σύμμαχο την πορτογαλική ομάδα με την οποία διατηρεί καλές σχέσεις και γενικότερα το κλίμα δεν είναι αρνητικό. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχει κάτι οριστικό, αλλά η υπόθεση δεν έχει χαθεί.

Οσον αφορά στον Λάμπρου, ο ΟΦΗ έχει κάνει πρόταση στον ΠΑΟΚ και αυτή φαίνεται ότι είναι μία εντελώς διαφορετική περίπτωση. Ισως και πιο ξεκάθαρη ως προς την ευτυχή της κατάληξη.

Νεότερο δεν υπάρχει και τα δεδομένα τα γνωρίζετε. Αυτό, όμως, που έχει ξεχωριστή σημασία είναι το γεγονός πως η υπόθεση Βούρου... έδειξε τον δρόμο. Ο ΟΦΗ και δη ο Μηνάς Λυσάνδρου ασχολήθηκαν με προσοχή, αφοσίωση και επιμονή και κατάφεραν να φτάσουν στη συμφωνία. Εχουν το know how και αυτό παίζει εξέχοντα ρόλο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Βούρος ήταν η αρχή. Και μάλιστα έκανε κρότο. Μένει να δούμε τη συνέχεια. Δεδομένα ο ΟΦΗ το παλεύει και δεν θα "πέσει" στη "μάχη" χωρίς να έχει παλέψει. Ειδικά για την περίπτωση Φελίπε που είναι και η πιο δύσκολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίσημο: Ανανέωσε ο Βούρος με τον ΟΦΗ

Τα «όχι» σε Παναθηναϊκό, o Άρης και η νίκη του ΟΦΗ

Ναι, ο Βούρος δείχνει το δρόμο!

Βούρος: «Να είμαι μέρος της προσπάθειας που κάνει ο κ.Μπούσης»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.