O Δανδάλης, ο Καράτζης και ο ΟΦΗ που «μεγαλώνει»

SMS
15:09 | 20/04/2019

Ο Αντώνης Καράτζης και ο όμιλος επιχειρήσεων Καράτζη, θα είναι κοντά στην προσπάθεια της ομάδας βόλει του ΟΦΗ στην Volleyleague

Έπειτα από την νέα εποχή στα διοικητικά του ποδοσφαιρικού ΟΦΗ και τα σχέδια της επόμενης ημέρας, ακόμα ένα τμήμα του συλλόγου βγάζει μια έντονη δυναμική. Το όνειρο του Γιάννη Δανδάλη έγινε φέτος πραγματικότητα με την άνοδο της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια. Όμως, φαίνεται ότι τα σχέδια του δεν σταματούν εκεί. 

Έπειτα από συνάντηση που είχαν την Παρασκευή (19/04) ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, με τον γνωστό επιχειρηματία Αντώνη Καράτζη, ο τελευταίος δεσμεύτηκε να βοηθήσει την ομάδα βόλει του συλλόγου, ώστε να αποτελέσει μια σταθερή δύναμη τα επόμενα χρόνια, στην Volley League. Ο Αντώνης Καράτζης αφού συνεχάρη τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, επεσήμανε ότι θα συμμετέχει στη νέα προσπάθεια ενόψει νέας σεζόν.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Γιάννης Δανδάλης ανέφερε:«Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντώνη Καράτζη και τον Ομιλο επιχειρήσεων Καράτζη, για την μεγάλη και διαχρονική βοήθεια, που παρέχει στον ΟΦΗ συνολικά, όλα αυτά τα χρόνια. Τόσο στην ΠΑΕ, όσο και στα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Είναι σημαντικό, για την προσπάθεια που ξεκινάμε στο βόλει του ΟΦΗ, να έχουμε δίπλα μας, μεγάλες Κρητικές επιχειρήσεις, όπως αυτή».

aaecb4f9a499b990399f02a497e0900a_XL.jpg#asset:88413

Πέρα από τους Γιάννη Δανδάλη και Αντώνη Καράτζη (φωτό), στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο Νίκος Ανδριαδάκης και ο εκπρόσωπος τύπου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιώργος Κορτσιδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δανδάλης: «Ο ΟΦΗ δεν θα είναι κομπάρσος στην Α1»

Να' τοι, να' τοι οι πρωταθλητές - στην Α1 ο ΟΦΗ!

Γιάννης Δανδάλης, ο θεματοφύλακας της ιστορίας του ΟΦΗ

Να βρεις κάποιον να σε αγαπάει, όπως ο Δανδάλης το βόλεϊ του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.