Ο φετινός ΟΦΗ δεν έτυχε, απέτυχε!

08:30 | 04/01/2024

Αυτοί που 'χουν τα γένια και τα χτένια του ΟΦΗ καλούνται να τον βγάλουν από εκεί που τον οδήγησαν - Του Δ. Καρυωτάκη.


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Τι να γράψεις και τι να σχολιάσεις πια για αυτόν τον ΟΦΗ. Έχει ξεμείνει από τσαγανό, έχει εμφανές πρόβλημα αγωνιστικής ταυτότητας, δεν δημιουργεί ευκαιρίες και δεν μπορεί να περιμένει κάτι από μια χρονιά που πέταξε πια το πουλάκι της εξάδας, αλλά αν δεν συνέλθει έγκαιρα κι αν δεν ενισχυθεί, παραμονεύει ο μαύρος γέρακας των play out!

Το ευχάριστο είναι ότι ο Μιχάλης Μπούσης είδε live… το δημιούργημα του. Ή μάλλον εκείνων που έφεραν την ομάδα μας στο σημερινό κατάντημα.

Κι όμως δεν ξεκίνησε άσχημα χθες ο ΟΦΗ. Έδειξε μιαν αγωνιστική διάθεση να πιέσει, να αλλάξει στοιχειωδώς την μπάλα, να μην αφήσει τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιγνίδι του. Κι ύστερα ήλθε η ατυχία με το πέναλτυ του Βούρου και αντί να δεις αντίδραση μετά την απόκρουση του Μπάουμαν η ομάδα άρχιζε σιγά σιγά να ξεφουσκώνει. Μετά δε το πρωτο γκολ ήλθε η ολική κατάρρευση και που αν δεν υπήρχε ο εξαιρετικός Μπάουμαν θα φεύγαμε με τεσσάρα στο πρώτο ημίχρονο!

Χωρίς στόπερ, χωρίς ακραίους αμυντικούς, μ’ έναν τερματοφύλακα μόνο κι έρημο, με τους παίκτες να πελαγοδρομούν, προκοπή δεν κάνεις!

Ειλικρινά η ομάδα αυτή σε πληγώνει πια όλο και περισσότερο. Δεν θες πια να την βλέπεις, τόσο μονότονα και κουραστικά που παίζει, χωρίς και οι παίκτες να πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση.

Ο Πέπε Μελ συμπλήρωσε τρεις ήττες σε τρεις εμφανίσεις, ήλθε δεν ήλθε ένα και το αυτό και αυτοί που έχουν τα γένια και τα χτένια της ομάδας καλούνται να την βγάλουν από εκεί που τη οδήγησαν. Διότι αυτή εικόνα έχει και υπεύθυνους και μοιραίους. Δεν έτυχε… απέτυχε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-0: Κατήφορος για τον ΟΦΗ

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-0: Τα highlights του αγώνα

Μελ: «Είναι απίστευτο ότι δεν τελειώνουμε τις φάσεις»

Η βαθμολογία της Super League

Μπάκιτς: «Να κοιταχτούμε στα μάτια και να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.