Φάκελος στόπερ: Η... μοναξιά του Γιαννούλη

08:13 | 05/06/2019

Η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον ΟΦΗ, καθώς μόνος σίγουρος είναι έως τώρα ο Κώστας Γιαννούλης.

Το πλάνο του Ομίλου προχωράει και σύντομα, πέρα από το κομμάτι των ανανεώσεων, θα υπάρξουν εξελίξεις και στα μεταγραφικά.

Στο συγκεκριμένο τομέα αναμένεται εκ των πραγμάτων να δοθεί ιδιαίτερο… βάρος στην εύρεση στόπερ, αφού πλέον έχει δημιουργηθεί μεγάλο κενό.

Ο Μιχογέβιτς επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, οι Παπάζογλου και Κομεσίδης έμειναν ελεύθεροι, ο Φαζός αποδεσμεύεται σήμερα και επίσημα και ο Ποτουρίδης δεν είναι δεδομένο ότι θα παίξει και την ερχόμενη σεζόν στον Όμιλο, μιας και λήγει το συμβόλαιο του.

Αυτό σημαίνει ότι ο Γιαννούλης είναι ο μοναδικός που συνεχίζει, καθώς πρόσφατα επέκτεινε τη συνεργασία του με τους «ασπρόμαυρους» για τρία ακόμη χρόνια.

Και φυσικά ο 32χρονος ποδοσφαιριστής «βαφτίστηκε» από αριστερό μπακ σε στόπερ, τα πήγε εξαιρετικά όσο έπαιξε και θεωρείται δύσκολο να επιστρέψει στη φυσική του θέση, μιας και λόγω της εμπειρίας του και των «παραστάσεων» του εμπνέει σιγουριά και ασφάλεια στο κέντρο της άμυνας.

Οι ιθύνοντες του ΟΦΗ, άρα, αναμένεται να φέρουν δύο ή και τρεις ακόμη παίκτες, με ορισμένες περιπτώσεις να έχουν ήδη προκριθεί και να εξετάζονται με προσοχή.

Έτσι κι αλλιώς, πάντως, το επόμενο δεκαήμερο θεωρείται κρίσιμο για τον Όμιλο. Και αυτό γιατί λογικά θα έχει ολοκληρωθεί το «κεφάλαιο» ανανεώσεις, ίσως υπάρξουν ειδήσεις για τις μεταγραφές, ενώ δεν αποκλείεται να έχει ξεκαθαρίσει και τι μέλλει γενέσθαι με τον Χάιμε Βέρα και αν η UEFA δώσει το… πράσινο φως να συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Είναι γνωστό ότι ο Χιλιανός τεχνικός αντιμετωπίζει πρόβλημα με το δίπλωμα προπονητή, αν και στον ΟΦΗ είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η προετοιμασία, το εξωτερικό και το ΒΑΚ

Ο Πέρσον σκόραρε σε λάθος τέρμα...

Στη μετάφραση τα έριξε ο Πέρσον 

Ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται ο Φαζός


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.