Ο «Ηφαιστίων» επηρεάζει τον Μεγιάδο

15:47 | 06/01/2020

Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος του ΟΦΗ δε… μασάει, όμως σίγουρα τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα παίξουν ρόλο στην επιστροφή του στη δράση.

Το διάστημα της παρουσίας του στον Όμιλο, ο Μιγκέλ Μεγιάδο έχει αποδείξει ότι είναι παντός καιρού… Είναι χαλκέντερος και διακρίνεται φυσικά για το δυναμικό τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται.

Το πρόβλημα στο γόνατο, ωστόσο, τον έχει αφήσει «εκτός» τους τελευταίους δύο μήνες. Αυτό σημαίνει, δηλαδή, πως απαιτείται τεράστια προσοχή για την επάνοδο του.

Και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ο Γιώργος Σίμος, που δεν πρόκειται φυσικά να ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Ο 41χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου του ματς με τον Βόλο τόνισε πως ο λατινοαμερικανός θα πάρει χρόνο συμμετοχής είτε κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, είτε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την Super League 1.

Η κατάσταση του είναι πολύ καλή, δούλεψε αρκετά και πλησιάζει η στιγμή που θα προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του στον ΟΦΗ.

Στο μυαλό του Σίμου δεν μπορεί να μπει κανείς, ωστόσο είναι δεδομένο πως ο προπονητής του Ομίλου θα «ζυγίσει» όλα τα δεδομένα πριν καταλήξει στην οριστική του απόφαση για το come back του Μεγιάδο.

Και μία παράμετρος που θα εξετάσει είναι και οι καιρικές συνθήκες. Την χώρα τις τελευταίες ώρες πλήττει ο «Ηφαιστίωνας» και στο πέρασμα σαρώνει τα πάντα.

Δεν αποκλείεται, έτσι, να δημιουργήσει κακούς αγωνιστικούς χώρους, που, βεβαίως, δεν προσφέρονται για την επιστροφή του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», δηλαδή, θα σκεφτεί σοβαρά να ρίξει σ’ ένα «βαρύ» γήπεδο... τύπου Αγρινίου τον Αργεντινό.

Βάσει των πιθανοτήτων, επομένως, το επικρατέστερο «σενάριο» είναι να παίξει αύριο ο Μεγιάδο στο «Γεντί Κουλέ», παρά την Κυριακή (12/01) στην Τρίπολη, καθώς ο αγωνιστικός χώρος στο «σπίτι» του ΟΦΗ είναι πολύ καλύτερος απ’ ότι στην έδρα των Αρκάδων.

Εκτός πια και αν η κακοκαιρία συνεχιστεί για πολύ ακόμη, οπότε δεν πρέπει ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πάει γι’ αργότερα η «ενεργοποίηση» του «πίτμπουλ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πλάνο δεν αλλάζει

Πότε επιστρέφει ο Μεγιάδο

Η αποστολή για ΠΑΟΚ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.