Ο Ηλίας στην καλύτερη του στιγμή

SMS

O Ηλίας Κουτσουπιάς έχει βρει ρόλο στην ανεβασμένη Τερνάνα και πλέον θεωρείται βασικό στέλεχος της Ιταλικής ομάδας

Παρά το γεγονός ότι πολύ φιλόδοξη φέτος Τερνάνα δεν ξεκίνησε καλά την σεζόν, το τελευταίο δίμηνο παρουσιάζεται αλλαγμένη προς το καλύτερο και στον ''μαραθώνιο'' της Serie B' παραμένει στο κόλπο των πλέι οφ. Ρόλο σε αυτό έχει και ο Ηλίας Κουτσουπιάς.

Ο 20χρονος χαφ βρίσκεται από το καλοκαίρι στην Τερνάνα, ταλαιπωρήθηκε αρχικά με τραυματισμούς, όμως το τελευταίο διάστημα είναι καλά και αυτό αποτυπώνεται από τις πολύ καλές εμφανίσεις του τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του, ο Ηλίας αγωνίστηκε βασικός. Αυτό συνέβη για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Serie B', με τις φανέλες των Βίρτους Εντέλα και Τερνάνα.

Πριν από την ήττα του προηγούμενου Σαββάτου απέναντι στην ποιοτική Μπενεβέντο, η Τερνάνα μέτραγε ένα σερί πέντε αήττητων ματς με τον 20χρονο χαφ πρωταγωνιστή στα περισσότερα ματς και τους ''πράσινους'' να μετρούν 22 βαθμούς και σε κοντινή απόσταση, πλέον, από τα πλέον οφ.

Έτσι, μετά τα ''όργια'' που έκανε πριν λίγα χρόνια με την U19 της Μπολόνιακαι τον έφερε στις προπονήσεις της ομάδας με τον Μιχαϊλοβιτς, σε επίπεδο ανδρικής ομάδας ο Ηλίας δείχνει ότι τώρα βρίσκεται στην καλύτερη του στιγμή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.