Ο Μπούσης αγρίεψε!

SMS
21:18 | 13/01/2019

Τα μηνύματα του Μιχάλη Μπούση δείχνουν την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ και όσοι δεν θέλουν δεν ακολουθούν.

Πρέπει να γυρίσουμε πολύ το χρόνο πίσω και να ξεσκονίσουμε τα κιτάπια για να θυμηθούμε πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιος ιδιοκτήτης ΠΑΕ στήριξε τόσο γρήγορα τον προπονητή. Το βράδυ του Σαββάτου το έκανε ο Μπούσης. Λίγη, μόλις, ώρα μετά το τέλος του αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο και τις αποδοκιμασίες σε παίκτες και Παπαδόπουλο. Πράγμα σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά ο ομογενής επιχειρηματίας το τόλμησε.

Και δεν είναι μόνο η στήριξη προς το πρόσωπο του Νίκου Παπαδόπουλου, αλλά και το μήνυμα που φρόντισε να περάσει προς τον κόσμο της ομάδας. Ξεκάθαρο μήνυμα, χωρίς σκιές και ερωτηματικά. Μήνυμα που εμπεριέχει στήριξη, αλλά και... ανοιχτές πόρτες σε όποιον δεν μπορεί να ακολουθήσει.

Πρωτίστως ο Μπούσης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης (για να είμαστε και στο κλίμα των ημερών...) στον Ελληνα προπονητή. Παράλληλα ζήτησε ενότητα για τη συνέχεια, μακριά από εσωστρέφειες και μεμψιμοιρίες. Το καλύτερο, όμως, το κράτησε για το φινάλε: «Όποιος πιστεύει στην ομάδα μας και στους στόχους μας μπορεί να μείνει, σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να φύγει άμεσα».

Για πρώτη φορά ο ιδιοκτήτης της κρητικής ΠΑΕ «ανοίγει» την πόρτα σε όποιον δεν μπορεί. Είτε δεν μπορεί αγωνιστικά είτε δεν μπορεί να ακολουθήσει το πλάνο της διοίκησης. Κι αυτό αφορά φυσικά όλους. Προπονητή, παίκτες, κόσμο. Από τη στιγμή, όμως, που ο Παπαδόπουλος στηρίζεται, το... μπαλάκι πάει στους παίκτες. Οποιος δεν μπορεί η πόρτα ανοιχτή και... τα σκυλιά δεμένα.

Ο Μπούσης... αγρίεψε. Ηταν γνωστό πως παραμένει πιστός στο πλάνο του και αποφεύγει τις κινήσεις πανικού. Ηταν γνωστό πως δεν παίρνει βιαστικές αποφάσεις. Αλλά πλέον είναι αποφασισμένος να στηρίξει την προσπάθεια και αυτό που έχει στο μυαλό του για τον ΟΦΗ. Με οποιοδήποτε κόστος. Ακόμα κι αν μερίδα του κόσμου είναι αντίθετη σ' αυτό. Ο Μπούσης χάραξε την πορεία και όποιος θέλει ακολουθεί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To πιο «δυνατό» μήνυμα, στην πιο αμήχανη αναμέτρηση...

Τα σχόλια των φιλάθλων και η νέα τοποθέτηση του Μιχάλη Μπούση

Ο Μπούσης στηρίζει Παπαδόπουλο

Παπαδόπουλος: «Θα μιλήσω με αυτούς που με κρίνουν»

Οι σκέψεις του Παπαδόπουλου για την επόμενη μέρα

Αποδοκιμασίες σε παίκτες και Παπαδόπουλο από τον κόσμο

Δείτε τα γκολ του ΟΦΗ-Πανιώνιος

Ο Παπαδόπουλος είπε στον κόσμο αυτό που σκέφτεται για την παραίτηση

Καμία εξέλιξη με Παπαδόπουλο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.