Ο Ντιουσέ και ο επόμενος

ΟΦΗ

Σήμερα περνάει τα ιατρικά και ανακοινώνεται ο Ασάν Ντιουσέ​, ενώ το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην επόμενη μεταγραφή

Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να ανακοινώνει την πρώτη του μεταγραφή. Ο Ασάν Ντιουσέ, περί ου ο λόγος, έφτασε στο Ηράκλειο, θα περάσει σήμερα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί από την Κρητική ΠΑΕ.

Για τον 25χρονο Σενεγαλέζο τα διαβάσατε χθες, ο Γιάννης Χαμαλάκης ανέλυσε την περίπτωση του ποδοσφαιριστή και ποια είναι η «ταυτότητά» του στο χορτάρι και πλέον τον περιμένουμε εν δράσει για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Το πρώτο, πάντως, συμπέρασμα είναι πως ο ΟΦΗ απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Μεγιάδο και όχι του Γκαγιέγος που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να αποκτηθεί κι άλλος παίκτης στα χαφ που να είναι πιο κοντά στην περίπτωση του Γκαγιέγος.

Το θέμα, βέβαια, είναι πως την προσεχή Παρασκευή ο ΟΦΗ αναχωρεί για την Ολλανδία όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και δεν αποκλείεται να έχουμε και δεύτερη μεταγραφή. Ο Γιάννης Σαμαράς ευελπιστούσε για δύο πριν από το ταξίδι του ΟΦΗ, η μία έγινε, αυτή του Ντιουσέ, τώρα πια το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον επόμενο. Αλλά και σε ποια θέση, αφού με τον Σενεγαλέζο φάνηκε να ξεκαθαρίζει το πως κινείται η ΠΑΕ. Δεν πάει ανάλογα με το ποια ανάγκη «καίει» περισσότερο, αλλά ποια από τις περιπτώσεις που έχει προχωρήσει θα έχει θετική εξέλιξη.

Αφού καθάρισε με το «εξάρι», πάει για τα άλλα, ανάλογα ποια υπόθεση βρίσκεται στο τελικό της στάδιο. Ανσαριφάρντ, πάντως, μην περιμένετε. Το κασέ είναι υψηλό και τα διάφορα εξ Αθηνών σενάρια (ή... όνειρα) που ενέπλεξαν τον ΟΦΗ δεν ήταν τίποτε άλλο από μία... καλοκαιρινή ιστορία.

Ντιουσέ, λοιπόν, ο πρώτος για τον Όμιλο και βάζουμε ξανά την κλεψύδρα για να δούμε αν μέχρι την Παρασκευή θα κλείσει και ο δεύτερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Scout Report: Ένας «Μεγιάδο» από τη Σενεγάλη

Η «καρτέλα» του Ντιουσέ: Το βιογραφικό, οι αριθμοί και οι συμμετοχές του

Έρχεται στον ΟΦΗ ο Ασάν Ντιουσέ

Στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ ο... χαμογελαστός Ντιουσέ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.