O OΦΗ, οι δύο επόμενες μεταγραφές και το μηδενικό περιθώριο για λάθη

Απόψεις

Ποιοτική αναβάθμιση στο ρόστερ αναζητά ο ΟΦΗ σε δύο πολύ σημαντικές θέσεις

Ο ΟΦΗ με την ολοκλήρωση της μεταγραφής Αμπάντα, πρακτικά έκλεισε τα κενά στα άκρα της άμυνας (Τοράρινσον, Αμπάντα, Λάρσον, Μαρινάκης), ενώ μαζί με Ριέρα, Καρώ και Κουτεντάκη αποτέλεσε την 4η μεταγραφική προσθήκη.

Πλέον, στην κρητική ομάδα έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στις δύο επόμενες σημαντικές κινήσεις: Αυτή του στόπερ και εκείνη του αμυντικού χαφ.

Όπως έχει γράφει ο Σταύρος Καραϊνδρος, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος είναι ψηλά στη λίστα και δεν είναι ο μόνος, με τον Όμιλο να έχει κυκλώσει παίκτες από το εξωτερικό με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις, με... ελληνικό χρώμα και βρίσκεται σε μία διαδικασία συζητήσεων.

O OΦΗ κινείται στην μεταγραφική αγορά του εξωτερικού και για τον αμυντικό χαφ, δεν δείχνει να βιάζεται ενώ και ο Βάλντας Νταμπράουσκας ενώ προτιμά την τακτική της υπομονής για την καλύτερη περίπτωση.

Δύσκολο πάντως την Δευτέρα με την ''πρώτη'' της ομάδας να υπάρχει κάποια οριστική εξέλιξη. Ο ΟΦΗ αυτή την στιγμή, έπειτα και από την φυγή του Τζου, αριθμεί ουσιαστικά 28 παίκτες στο ρόστερ, με τον Γιοχού να είναι με το... ένα πόδι στην έξοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ «έχτισε» από τον χειμώνα για ένα καλοκαίρι χωρίς γκρίνια

Ο ΟΦΗ στοχεύει ψηλά για τον δεύτερο στόπερ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.