Μακριά από την τοξικότητα για τη δύσκολη επόμενη μέρα

Απόψεις

Ο ΟΦΗ απέδειξε για πολλοστή φορά πως ο δικός του ο δρόμος μοιάζει «ασύμβατος» με το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στη συνεδρίαση της Τρίτης (12/05) ο ΟΦΗ είχε… δυνατή εκπροσώπηση από τον Ηλία Πουρσανίδη. Ο ΟΦΗ εμφανίστηκε σε ακόμη ένα… κρας τεστ συνεπής. Είναι ίσως η μοναδική ομάδα που καταφέρνει να βρίσκεται σε πλήρη αρμονία.

Τα λόγια, δηλαδή, να ταυτίζονται με τις πράξεις. Ό,τι λέμε, αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε… Ακόμη και σήμερα που ο κορωνοϊος έχει χτυπήσει σημαντικά το πρωτάθλημα και τα πράγματα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού.

Ακόμη και τώρα η ομάδα του Ηρακλείου φαίνεται τόσο διαφορετική από το σύνολο. Φαίνεται πως βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από την τοξικότητα που βγάζει η όλη ατμόσφαιρα της Super League 1.

Έχει πλάνο και το δείχνει… Όχι κάνοντας σαματά για να συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω της, αλλά τεκμηριωμένα. Για τον ΟΦΗ προέχει το κοινό συμφέρον και οι όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Ο Όμιλος υψώνει το ανάστημα του όχι για το… θεαθήναι, μα για να βελτιωθούν οι συνθήκες και η πανδημία να μην αφήσει μια κατεστραμμένη γη στο πέρασμα της.

Το ζητούμενο για τους «ασπρόμαυρους» είναι να μειωθεί η ζημιά του συνόλου και τα μέλη του συνεταιρισμού να λειτουργήσουν ως μια ομάδα και όχι φυσικά ο καθένας για την πάρτη του μόνο.

Απόλυτη ισορροπία δύσκολα θα υπάρξει, όμως ο Ηλίας Πουρσανίδης παρέδωσε… δωρεάν μαθήματα καθαρότητας και αυθεντικότητας στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη.

Πέρασε τα μηνύματα του και έδειξε το «δρόμο» σε όλους. Γιατί αν όντως θέλουν και οι υπόλοιποι το χιλιοειπωμένο «καλό του ποδοσφαίρου», τότε υπάρχουν τρόποι.

Τα παιχνίδια εξουσίας και η επίδειξη δύναμης δεν έχουν θέση μπροστά στις δυσμενείς συνθήκες που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός.

Ο ΟΦΗ έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και προσπαθεί με έργα να προσαρμοστεί στα δεδομένα. Είναι ο σύλλογος που καταθέτει προτάσεις, που μπορούν να υλοποιηθούν.

Είναι ο σύλλογος, ο οποίος έχει πάρει πιο σοβαρά απ’ τον καθένα την επόμενη μέρα και το πως πρέπει να διαμορφωθεί το τοπίο.

Ο αντιπρόεδρος του Ομίλου παρουσίασε ώριμες, αν μη τι άλλο, λύσεις και επιβεβαίωσε ότι ο ΟΦΗ δεν παρεκκλίνει από τη φιλοσοφία του, όποιο και αν είναι το τίμημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΟΦΗ «έστειλε το μήνυμα» για το αύριο του ποδοσφαίρου

Ξεκάθαρος και πάλι ο ΟΦΗ

Ο Πουρσανίδης στην ομάδα εργασίας της Super League

Ποδοσφαιρικές χειραψίες στην εποχή του κορωνοϊού

Χορηγία ύψους 6 εκατ. ευρώ έφερε ο Λυσάνδρου

Super League: Ζήτησαν χείρα βοηθείας

«Βροντερό όχι» της NOVA στην αναδιάρθρωση!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.