Στις μεταγραφές δεν υπάρχει plan b

Απόψεις

Οι ιθύνοντες του ΟΦΗ «οπλισμένοι» με υπομονή δεν αλλάζουν μεταγραφική λογική για ν’ αποκτήσουν τους παίκτες που πραγματικά θέλουν.

Η πιο κοντινή προς ολοκλήρωση υπόθεση ήταν για τον ΟΦΗ αυτή του Σαλίμι, η οποία, ωστόσο, μέσα σε λίγες ώρες μετατράπηκε σε σίριαλ.

Τόσο η περίπτωση του Ιρανού, βέβαια, όσο και όλες οι υπόλοιπες, βρίσκονται πλέον σε πρώτο πλάνο για τη διοίκηση.

Οι άνθρωποι του ηρακλειώτικου συλλόγου έχουν φουλάρει για να κλείσουν τα ανοικτά «μέτωπα» και να πάρει το ρόστερ την τελική του μορφή.

Οι διαπραγματεύσεις και οι επαφές είναι πολύωρες και καθημερινές. Προς τα έξω δε βγαίνουν πολλά, όμως είναι αλήθεια ότι η προσπάθεια που γίνεται για την περαιτέρω ενίσχυση είναι μεγάλη.

Οι συζητήσεις για τον Σαλίμι, τον έτερο στόπερ, τον τερματοφύλακα, αλλά και τον Γιακουμάκη έχουν προχωρήσει. Ενώ υπάρχουν ακόμη και ορισμένες δευτερεύουσες- σε ανάγκη- περιπτώσεις.

Είναι, ωστόσο, γεγονός πως δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά το πότε θα τελειώσουν και αν φυσικά τελειώσουν θετικά για τους «ασπρόμαυρους».

Και κάπου εδώ μπαίνει στο «κάδρο» και η υπομονή. Τη λέξη που ανέφερε επανειλημμένως ο Γιάννης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Γιώργου Σίμου.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΟΦΗ ουσιαστικά ξεκαθάρισε πως το μεταγραφικό πλάνο του συλλόγου δεν πρόκειται ν’ αλλάξει ακόμη κι αν χρειαστεί να φτάσουμε στα τέλη Αυγούστου για να κλείσουν οι μεταγραφές.

«Ας έρθουν οι μεταγραφές και 31 Αυγούστου. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλά να είναι τα παιδιά που θέλουμε και να είναι όλοι καλά και να είμαστε τελείως διαφορετικοί από πέρυσι. Πιο υγιείς στο παιχνίδι μας», είπε χαρακτηριστικά.

Και ουσιαστικά έλυσε κάθε απορία γύρω από το κομμάτι αυτό. Ούτε το πλάνο, ούτε τα αγωνιστικά κριτήρια πρόκειται ν’ αλλάξει ο Όμιλος, προκειμένου να κάνει τις επόμενες προσθήκες.

Το πρωτάθλημα αρχίζει σε λιγότερο από 3 εβδομάδες, ο χρόνος για πολλούς πιέζει, όμως στον ΟΦΗ δε θα πάνε σε κάτι διαφορετικό.

Θα πάρουν, δηλαδή, μόνο όσους παίκτες κινούνται στο οικονομικό πλαίσιο του συλλόγου και κρίνουν ότι μπορούν να προσφέρουν και να παίξουν σύμφωνα με τα «θέλω» του Σίμου και των συνεργατών του.

Στη μεταγραφική λογική του ΟΦΗ plan b δεν υπάρχει… Στα πρόσωπα, ναι υπάρχει. Στη φιλοσοφία, όμως όχι. Και αυτό είναι απολύτως σωστό. Γιατί τις επιλογές τους οι «ασπρόμαυροι» θα τις κουβαλάνε για τουλάχιστον έξι μήνες.

Η ομάδα του Ηρακλείου εμφανίζεται «άτεγκτη» στο συγκεκριμένο τομέα και είναι αποφασισμένη  να ολοκληρώσει, όπως ακριβώς άρχισε τις μεταγραφές της.

Με γνώμονα την ουσία και όχι τον εντυπωσιασμό. Με απόλυτη ψυχραιμία και χωρίς βεβιασμένες ενέργειες. Η διαδικασία είναι συγκεκριμένη και δεν αλλάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας άλλος Μπούσης

Παρουσίαση Σίμου με ειδήσεις

Μπούσης: «Ο ΟΦΗ δεν είναι ψιλικατζίδικο»

Μπούσης: «Δεν ήρθαμε να πετάξουμε λεφτά»

Κλικ από την παρουσίαση του Σίμου

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.