O OΦΗ ξεκινάει την προετοιμασία με ένα μεγάλο πλεονέκτημα

Απόψεις

... αρκεί να το εκμεταλλευτεί κατά την διάρκεια του καλοκαιριού

Την Δευτέρα (03/07) ο ΟΦΗ θα κάνει την πρώτη του συγκέντρωση-προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς. Συγκεκριμένα, το πρωί οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και τις εργομετρικές εξετάσεις. Το απόγευμα θα ακολουθήσει η προπόνηση, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους δημοσιογράφους και αναμένονται οι καθιερωμένες δηλώσεις.

Ο ΟΦΗ ξεκινάει με φιλοδοξίες τη νέα σεζόν, μια εβδομάδα αργότερα από ότι ξεκίνησε πέρυσι, όμως η διαφορά δεν είναι μόνο αυτή. Σε σχέση με όπως ξεκίνησε την περσινή σεζόν, στον ΟΦΗ θα δουν 4 νέες μεταγραφές + 20χρονο Ινδό που θα δοκιμαστεί, ανοιχτά συμβόλαια δεν υπάρχουν, μόνο οι δύο γνωστές περιπτώσεις και ο Ντουρμισάι, δεδομένα πάντως αυτές είναι υποθέσεις που σε πρώτη φάση δεν επηρεάζουν τον σχεδιασμό ενώ λίγο έως πολύ το πως θα καταλήξουν, είναι γνωστό.

Αυτά είναι τα δεδομένα που ξεκινάει ο Νταμπράουσκας την προετοιμασία στο ΒΑΚ, γνωστές και οι δύο θέσεις (στόπερ - αμυντικό χαφ) που ψάχνει παίκτες, όμως δεν δείχνει να βιάζεται. Αυτά φέτος.

Θυμηθείτε πέρυσι, πως ξεκίνησε ο ΟΦΗ στην ''πρώτη'' του στο ΒΑΚ. Χωρίς μεταγραφές, με αρκετά ερωματηματικά στο ρόστερ σε μια περίοδο που η κρητική ομάδα προσπαθούσε να ενισχυθεί όμως αργούσε χαρακτηριστικά, κάτι που πλήρωσε στη συνέχεια.

Έτσι, ο ΟΦΗ μοιάζει φέτος πιο προετοιμασμένος, πιο έτοιμος, για μια πιο ''νορμάλ'' προετοιμασία. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αρκεί τον χρόνο που έχει... κερδίσει, να τον εκμεταλλευτεί στη συνέχεια του καλοκαιριού. Μεταγραφικά και μη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι εκκρεμότητες και ο Ντουρμισάι

O OΦΗ, οι δύο επόμενες μεταγραφές και το μηδενικό περιθώριο για λάθη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.