Ο ΟΦΗ πήρε… Όσκαρ

SMS
11:06 | 05/09/2019

Το μεγαλύτερο κέρδος στο φιλικό με τον Πλατανιά ήταν η παρουσία του Γουάλι.

Ένα από τα πράγματα που θα ικανοποίησε σίγουρα τον Γιώργο Σίμο στο «τεστ» της Τετάρτης (04/09) με τον χανιώτικο σύλλογο θα ήταν η εμφάνιση του Ισπανού τερματοφύλακα.

Ο Όσκαρ Γουάλι, έστω και ανεπίσημα, φόρεσε για πρώτη φορά τα γάντια του βασικού και τα πήγε περίφημα. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ φαίνεται πως ήξεραν τι έπαιρναν με τον 25χρονο πορτιέρε και γι’ αυτό αποφάσισαν να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της Άαρχους.

Ο Γουάλι ήταν εξαιρετικός και με την εικόνα του άφησε υποσχέσεις  για τη συνέχεια. Σίγουρος με την μπάλα στα πόδια, είχε σωστές τοποθετήσεις, κατεύθυνε όπως έπρεπε την άμυνα και φάνηκε πολύ καλός τόσο κάτω από τα δοκάρια του, όσο και στις εξόδους του.

Γενικότερα ο Ίβηρας τερματοφύλακας πραγματοποίησε μια «μεστή» εμφάνιση και είχε στο ενεργητικό του 4-5 δύσκολες επεμβάσεις. Και δεν είναι μόνο το πέναλτι που απέκρουσε, αλλά γενικότερα παρείχε ασφάλεια στους συμπαίκτες του.

Είναι, έτσι, δεδομένο πως με τέτοια στάνταρ ο ΟΦΗ θα είναι ωφελημένος, καθώς αυξάνεται αυτόματα ο ανταγωνισμός για τη φανέλα με το Νο1.

Ο 41χρονος τεχνικός, επομένως, θα είδε σίγουρα με μεγάλη ευχαρίστηση τον Γουάλι να στέλνει μήνυμα ετοιμότητας από το Μάλεμε.

Γιατί είναι ξεκάθαρο πως υποφέρει από «ευχάριστους πονοκεφάλους», καθώς στη σεζόν έχει μπει πολύ δυνατά και ο Δημήτρης Σωτηρίου, ο οποίος έχει υπερασπιστεί την εστία του ηρακλειώτικου συλλόγου στα δύο πρώτα ματς πρωταθλήματος.

Και δεδομένα ο Όμιλος βγαίνει κερδισμένος, εφόσον έχει στο δυναμικό του δύο πορτιέρο υψηλού επιπέδου.

Και επειδή η συγκεκριμένη θέση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες, είναι σημαντικό για τους «ασπρόμαυρους» να διαθέτουν μονάδες, που μπορούν να εμπνέουν σιγουριά.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν έχουμε κάνει ακόμα τίποτα»

Κρατάει το β' μέρος

Ανησυχία στον ΟΦΗ με Φερέιρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.