Ο ΟΦΗ στη νέα εποχή

SMS
16:53 | 04/10/2018

Το ΔΣ της Τετάρτης έριξε τους τίτλους τέλους και αυτό της ερχόμενης Τετάρτης ανοίγει νέο κεφάλαιο.

Ο ΟΦΗ ζει ιστορικές στιγμές. Μπορεί να μην έχουν γίνει ακόμα αντιληπτές από όλους, αλλά το μέγεθος αυτών αλλάζει τον ρου της ιστορίας της ομάδας.

Στο ΔΣ της Τετάρτης έγινε ο απολογισμός της διοίκησης, αυτών των "τρελών" όπως είπε χαριτολογώντας ο Γιώργος Αλέτρας και ουσιαστικά άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σελίδα της κρητικής ομάδας. Της νέας σελίδας που θα επικυρωθεί την προσεχή Τετάρτη στο ΔΣ που ουσιαστικά θα σημάνει την εποχή Μπούση στον ΟΦΗ.

Από τον περασμένο Ιανουάριο έως σήμερα έγιναν πολλά στον κρητικό σύλλογο. Τόσα πολλά που θα μπορούσε να γραφτεί βιβλίο. Ωστόσο, η ουσία είναι μία. Το «καράβι» έφτασε στα βράχια, λίγο έλειψε να βουλιάξει, αλλά αυτή η ιδιότυπη πολυμετοχικότητα και η δράση που ανέλαβαν οι επικεφαλής όχι μόνο έσωσαν την χρονιά, αλλά ανέβασαν τον ΟΦΗ εκεί που ανήκει: στα «μεγάλα σαλόνια».

Πλέον, ο ΟΦΗ κοιτάει μπροστά, σε ένα καλύτερο μέλλον. Με ανθρώπους σοβαρούς, χαμηλών τόνων, με όρεξη για δουλειά. Και πάνω απ' όλα, μοντέρνα μυαλά. Με διακριτικότητα και σοβαρό προφίλ, όπως είχαμε γράψει σε πρόσφατο ρεπορτάζ. «Χτίζουν» σιγά-σιγά τον ΟΦΗ της νέας εποχής. Με μπροστάρη τον Μιχάλη Μπούση που έρχεται να αναλάβει και να ανεβάσει τον σύλλογο, να τον κάνει μία ομάδα που θα ανακτήσει τη χαμένη της αίγλη.

Οσα έγιναν τα τελευταία χρόνια και δη τους τελευταίους μήνες θα τα καταγράψουν και θα τα σχολιάσουν οι ιστορικοί του μέλλοντος. Σημασία έχει τα παθήματα να γίνουν μαθήματα. Σημασία έχει ο ΟΦΗ να μπει στις ράγες της σταθερότητας και της σιγουριάς.

Η παρουσία των Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά, Ηλία Πουρσανίδη και πάνω απ' όλα του Μιχάλη Μπούση κινείται προς αυτά τα βήματα. Ο ΟΦΗ συνεχίζει να γράφει ιστορία. Τη δική του, νέα, ιστορία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.