Ο ΟΦΗ «τρέχει» με... ευρωπαϊκές ταχύτητες

09:27 | 31/07/2020

Η μεταγραφική οργάνωση του ΟΦΗ, ο οποίος σε διάστημα λίγων ημερών διαφοροποίησε το ρόστερ του

Δευτέρα Σωτηρίου. Τρίτη Κοροβέσης. Τετάρτη Νοικοκυράκης. Πέμπτη Μαρινάκης και Βούρος.

Ο ΟΦΗ όχι μόνο άρχισε τη μεταγραφική του δράση για να παρουσιαστεί έτοιμος και ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν, αλλά έχει φορτσάρει. Από τη Δευτέρα έως και την Πέμπτη ανακοίνωσε τέσσερις ανανεώσεις συμβολαίων, ενώ επιβεβαίωσε τη συμφωνία με το ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Πραξιτέλη Βούρου.

Αν εξαιρέσουμε τον Παναθηναϊκό που και αυτός έχει προχωρήσει σε ανακοινώσεις παικτών, αλλά έχει πολλά περισσότερα «ανοιχτά μέτωπα» να αντιμετωπίσει, μόνο ο ΟΦΗ από τις 6 ομάδες των πλέι οφ έχει κινηθεί έως τώρα τόσο δυναμικά στο μεταγραφικό «παζάρι» και μάλιστα μόλις λίγες μέρες μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Για τον ΟΦΗ, βέβαια, της λεγόμενης νέας εποχής, του Γιάννη Σαμαρά δηλαδή, αυτό δεν είναι ασυνήθιστο. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΟΦΗ και όλο το υπόλοιπο επιτελείο, ξέρουν τι θέλουν, που χρειάζονται ενίσχυση, αλλά και ποιους να κρατήσουν στο ρόστερ. Μην ξεχνάτε ότι πριν ακολουθήσει το σερί των ανανεώσεων και η μεταγραφή Βούρου, ο ΟΦΗ είχε γνωστοποιήσει επτά «διαζύγια». Ουσιαστικά, δηλαδή, δουλεύει πάνω σε δύο μέτωπα, αυτό του υπάρχοντος ρόστερ και αυτό της μεταγραφικής ενίσχυσης. Ήδη έχει αποκτήσει Σαρδινέρο και Ουές, έχει πάρει τον Γρίβα από τον Πανιώνιο, ενώ ακολουθεί η ανακοίνωση του Πραξιτέλη Βούρου.

Ο προγραμματισμός και η οργάνωση της κρητικής ομάδας έχει πάει... σε άλλο επίπεδο και παρά το γεγονός ότι υπάρχει χρονική άνεση στη μεταγραφική περίοδο, οι επικεφαλής θέλουν να τελειώνουν με τις περισσότερες των περιπτώσεων για να είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμοι τόσο για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος όσο φυσικά και για την ευρωπαϊκή επιστροφή με τη συμμετοχή στο Europa League (17 Σεπτεμβρίου το πρώτο ματς).

Το βασικότερο όλων είναι ότι μέχρι την «πρώτη» του ΟΦΗ και την επιστροφή στις προπονήσεις, ο Γιώργος Σίμος θα έχει στη διάθεσή του τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ώστε να μπουν στο κλίμα της ομάδας και να δουλέψουν και ταυτόχρονα θα έχει και τους παίκτες που έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους, αυτούς δηλαδή που υπολογίζει και για του χρόνου.

Βέβαια, μέχρι να γυρίσουν οι «μελανόλευκοι» στις προπονήσεις έχουμε μπροστά μας παραπάνω από μία εβδομάδα οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε κι άλλες ειδήσεις. Θυμίζουμε ότι υπάρχουν και τα ανοιχτά θέματα με Μεγιάδο και Σεμέντο, τα οποία ευελπιστούν όλοι στον ΟΦΗ να τελειώσουν αρχές του Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οριστική συμφωνία με Βούρο, υπογράφει για 3 χρόνια

Την Παρασκευή στο Ηράκλειο ο Βούρος

Τα «θέλω» του Βούρου και το κέρδος του ΟΦΗ

Ανανέωση εμπιστοσύνης με Μαρινάκη

Βαγγέλη, άνοιξε πόρτα

Σιγουριά για Μεγιάδο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.