Ο… παλιός ΟΦΗ στην πρεμιέρα

ΟΦΗ

Στο ξεκίνημα της σεζόν ο Όμιλος θα στηριχτεί κυρίως σε παίκτες της περασμένης περιόδου.

Σε κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες το πρωτάθλημα αρχίζει και ο ΟΦΗ δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τις κινήσεις του. Οι «ασπρόμαυροι» δε βιάζονται, κάτι που είχε φανεί και από τις δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια, στην επίσημη «πρώτη» της περιόδου.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε υποστηρίξει πως πλέον δεν υπάρχει πίεση χρόνου, όπως συνέβαινε πέρυσι, όπου λόγω κορωνοϊού οι ισορροπίες είχαν διαταραχθεί.

Η πρεμιέρα, ωστόσο, δεν αργεί και το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμα. Θα έρθουν κι άλλοι νέοι παίκτες, αλλά είναι γεγονός πως θα χρειαστούν ένα διάστημα προσαρμογής, οπότε δεν είναι και τόσο απλό να μπουν αμέσως στον βασικό σχεδιασμό του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Όπως φαίνεται, έτσι, κόντρα στον Άρη (21/22-08) ο Μακέδονας προπονητής θα πάει κυρίως με τον «κορμό» της προηγούμενης χρονιάς. Τέτοιου είδους εκτιμήσεις είναι πρώιμες, όμως υπάρχουν… σημάδια, που οδηγούν τα πράγματα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Από τους καινούργιους, εκείνοι οι οποίοι φαίνεται ότι βρίσκονται πιο μπροστά από τους υπόλοιπους είναι οι Επασί και Πασαλίδης. Δύο ποδοσφαιριστές, δηλαδή, που έχουν πολλές εμπειρίες από την ελληνική πραγματικότητα.

Από’ κει και πέρα, ο Τοράλ, που αποκτήθηκε με υψηλές προσδοκίες, βρέθηκε αμέσως στα… πιτς, ενώ ο Φαν Ντάινεν δεν έχει προς το παρόν… πάρει μπρος. Ο Καμάου το… προσπαθεί, ωστόσο μοιάζει δύσκολο να πέσει αμέσως στα βαθιά.

Όσον αφορά στους επόμενους νεοαποκτηθέντες, τα πάντα θα κριθούν από το πότε θα τεθούν στη διάθεση του Νιόπλια. Το βέβαιο είναι ότι ο ΟΦΗ χρειάζεται δουλειά σε όλες τις γραμμές για να εμφανιστεί έτοιμος με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του.

Και είναι σημαντικό να κάνει ένα δυνατό μπάσιμο στην καινούργια σεζόν, που θα βοηθήσει αρκετά στο κομμάτι της ψυχολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένας Ιρανός, ο νέος προπονητής φυσικής κατάστασης του ΟΦΗ

Μεταγραφές, αποχωρήσεις και... πρόβα τζενεράλε

Η ουσία είναι η αλήθεια που είπε ο Νιόπλιας

Ο ΟΦΗ «φωνάζει» για λύσεις

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.