Ο Σεμέντο, ο Ολυμπιακός και το «παιχνίδι» της Φορτούνα

ΟΦΗ

Το δημοσίευμα για τον Σεμέντο, οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Φορτούνα και πώς έχει η κατάσταση.

Δημοσίευμα ολλανδικού σάιτ αναπαράγει τα ρεπορτάζ των ελληνικών Μέσων για τον Λισάντρο Σεμέντο, ωστόσο με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της Φορτούνα Σιτάρντ, Sjoerd Ars, ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ολλανδική ιστοσελίδα «De Limburger», ο Ars αναφέρεται στον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, αλλά δεν έχει κάνει κάποια συγκεκριμένη προσφορά, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «αυτό μπορεί να αλλάξει τις επόμενες μέρες».

Θυμίζουμε ότι ο τεχνικός διευθυντής της Φορτούνα είχε αναφερθεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν για τον Σεμέντο, λέγοντας τότε ότι δύο ελληνικές και δύο ξένες ομάδες ενδιαφέρονται για τον εξτρέμ του Ομίλου. Δεν είχε αποκαλύψει ποιες ομάδες είναι αυτές, ωστόσο αναφορικά με τις ξένες είχε πει ότι η μία προέρχεται από την Bundesliga και η άλλη από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας. Παράλληλα, είχε υπογραμμίσει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη τόσο για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο όσο και για την καλοκαιρινή.

Επαναλαμβάνουμε, όμως, ότι για τον Λισάντρο Σεμέντο ισχύουν συγκεκριμένα δεδομένα και αυτά είναι γνωστά: ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι δανεικός στον ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι και το λεγόμενο «μπάι άουτ» είναι στο 1.5 εκ. ευρώ. Η κρητική ομάδα αν το δώσει μέχρι 31 Ιουνίου κάνει τον Σεμέντο ολότελα δικό της, αλλιώς από 1η Ιουλίου η Φορτούνα μπορεί να τον δώσει όπου θέλει (δηλαδή όπου τη συμφέρει οικονομικά). Αν τον Γενάρη κάποια ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον παίκτη τότε πρέπει να δώσει το «ok» και ο ΟΦΗ και ταυτόχρονα να ικανοποιηθεί οικονομικά αφού μέχρι το καλοκαίρι λόγο για τον Σεμέντο έχει τόσο η Φορτούνα όσο και ο Όμιλος.

Για να το πούμε απλά, αν οποιαδήποτε ομάδα θέλει να πάρει τώρα τον παίκτη τότε ο ΟΦΗ πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Το βασικότερο είναι ότι χωρίς τη συναίνεση του ΟΦΗ η Φορτούνα δεν μπορεί να παραχωρήσει αλλού τον Λισάντρο Σεμέντο τον Ιανουάριο.

Ο ίδιος ο Σεμέντο είναι απόλυτα ευχαριστημένος στον ΟΦΗ (το τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του) και συνάμα είναι απόλυτα προσηλωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της κρητικής ομάδας. Εξάλλου, δεν προκύπτει από πουθενά επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, παρά μόνο δημοσιεύματα για ενδιαφέρον, αλλά και οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Φορτούνα, ο οποίος γνωρίζει καλά ότι ο Σεμέντο είναι αυτή τη στιγμή ένα «hot» όνομα και κοιτάζει το συμφέρον της ολλανδικής ομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι για τώρα στον ΟΦΗ έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για τον «Λύσανδρο» και το τι θα γίνει το καλοκαίρι είναι κάτι που θα απασχολήσει τους επικεφαλής την ώρα που πρέπει.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα βρέθηκε στο Ηράκλειο και είδε το ματς με την ΑΕΚ στο Γεντί Κουλέ ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Πάουλο Βερίσιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα δεδομένα για Σεμέντο

Ο Σεμέντο και το όνειρο της Premier League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.