Νίκη για πλέι οφ, αλλιώς... πλέι ωχ

08:37 | 17/02/2020

Ξεκάθαρος ο στόχος του ΟΦΗ απόψε: νίκη επί του Ατρόμητου για να μείνει ζωντανός για την εξάδα.

Την Δευτέρα (17/02) ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ατρόμητο και παίζει σε σημαντικό ποσοστό τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Δεν είναι υπερβολή πως αν ο ηρακλειώτικος σύλλογος καταφέρει να πάρει το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες, θα βρεθεί μία… ανάσα από την επίτευξη του στόχου του.

Στο ξεκίνημα της σεζόν θα ήταν πολλοί εκείνοι, που δεν περίμεναν ότι το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου θα μπορούσε να διεκδικήσει την είσοδο του στην εξάδα.

Οι «ασπρόμαυροι», ωστόσο, παρουσίασαν μέσα στο γήπεδο τεράστια βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και πανάξια δείχνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν την ευρωπαϊκή τους έξοδο, έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια.

Η καθοριστικότερη ίσως αναμέτρηση για να τα καταφέρουν είναι η αυριανή απέναντι σ’ ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο. Οι «κυανόλευκοι» δεν πείθουν την τρέχουσα περίοδο, όμως διαθέτουν ποιότητα, ένα αρκετά καλό σύνολο και χρειάζονται τεράστια προσοχή.

Το γεγονός πως ουσιαστικά παίζουν το τελευταίο τους «χαρτί» για τα πλέι οφ, αφού αν χάσουν, χάνονται, κάνει τη συνάντηση ακόμη πιο επικίνδυνη.

Η ομάδα του Παντελίδη θα τα δώσει όλα για το «τρίποντο», μιας και η εξάδα αποτελεί πια το μοναδικό της στόχο, μετά και από τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι παραπάνω παράμετροι, έτσι, πρέπει να κάνουν πιο υποψιασμένους τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, καθώς με τους 3 βαθμούς κρατάνε την προνομιούχα θέση τους και ουσιαστικά βγάζουν νοκ-άουτ τον ισχυρότερο ενδεχομένως αντίπαλο τους.

Βάσει προγράμματος, δηλαδή, το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο είναι το πιο κομβικό για τον Όμιλο. Γιατί πολύ απλά αν το πάρει, ό,τι και αν συμβεί στη συνέχεια απέναντι στην ΑΕΚ, την τελευταία αγωνιστική με την Λαμία, το ματς δε χάνεται.

Και με 6 πόντους στους εναπομείναντες 3 αγώνες ο ηρακλειώτικος σύλλογος δύσκολα θα μείνει εκτός εξάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο προβληματικός Ατρόμητος και τα αρνητικά ρεκόρ

Αν δεν κουνήσει το πλεκτό...

Η αποστολή του ΟΦΗ

Η βαθμολογία της Super League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.