ΟΦΗ: Η «επιχείρηση» Λαμία και τα ερωτηματικά

11:41 | 20/10/2021

Σε ρυθμούς Λαμίας από σήμερα η κρητική ομάδα - τα ερωτηματικά και οι επιστροφές (Κυριακή - 18.15 - Capitano.gr)

Όπως είναι λογικό η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα έχει φέρει ευφορία και ικανοποίηση στις τάξεις της κρητικής ομάδας. Από σήμερα το γκρουπ του Νίκου Νιόπλια μπαίνει σε ρυθμούς Λαμίας μιας και οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν την πρώτη προπόνηση έπειτα από το ρεπό της Τρίτης.

Η αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας (Κυριακή, 18.15 - Capitano.gr) αποτελεί ένας εξίσου σημαντικό ματς και ένα από τα ''must win'' της χρονιάς, ώστε να έχει και μεγαλύτερη αξία τα όσα πέτυχε η κρητική ομάδα στο Αγρίνιο.

Στα καθαρά αγωνιστικά, τα ερωτηματικά με παίκτες δεν λείπουν. Τουναντίον. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο Αγρίνιο θα κάνουν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση, όπως όλα δείχνουν ο Οδυσσέας Λυμπεράκης θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, έπειτα από την απουσία των τελευταίων ημερών, οι Στάικος και Τσιλιανίδης δεν υπολογίζονται για το ματς της Κυριακής (μακροχρόνιοι) ενώ ερωτηματικό παραμένει η κατάσταση του Νίκου Κοροβέση, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στη μέση.

Επίσης, μένει να φανεί κατά την διάρκεια της εβδομάδας το πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστούν οι Ντε Γκουζμάν και Βάτερμαν οι οποίοι έμειναν εκτός λόγω ίωσης, αναμένεται να επιστρέψουν κανονικά οι Γρίβας και Διαμαντής από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων, κάτι αντίστοιχο ισχύει και με την περίπτωση του Ουές (Συρία).

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, σε ακόμα ένα παιχνίδι φέτος τα προβλήματα μπορεί να μειωθούν αλλά δεν θα εκλείψουν, ενώ είμαστε ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας με αρκετούς παίκτες να θεωρούνται αυτή την στιγμή αμφίβολοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ

Εγινε «ατσάλινος» μακριά από το Γεντί Κουλέ

Εκτός με Βόλο ο Νέιρα

Ρεαλιστική διαχείριση, παίρνω το αποτέλεσμα και φεύγω

6η αγωνιστική τέλος: Η βαθμολογία, τα αποτελέσματα και η επόμενη «στροφή»

Τα δύο «αν» του ποιοτικού Τοράλ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.