ΟΦΗ - NOVA: Αυτό είναι το deal!

SMS
10:25 | 07/09/2019

Ο ΟΦΗ από το πρωί του Σαββάτου ανακοίνωσε και επίσημα τον τηλεοπτικό πάροχο που θα μεταφέρει ήχο και εικόνα από τα παιχνίδια της ομάδας στο ''Γεντί Κουλέ''

Το πρωί του Σαββάτου (07/09) η NOVA αρχικά, λίγο αργότερα και η ΠΑΕ ΟΦΗανακοίνωσαν την συμφωνία των δύο πλευρών για συνεργασία και την επόμενη χρονιά. Άλλωστε, τα συνδρομητικά κανάλια Novasports ήταν εκείνα που μετέφεραν στους δέκτες των φιλάθλων της κρητικής ομάδας, τις εντός έδρας αναμετρήσεις και την σεζόν στη Superleague 2018-2019.

Άλλωστε, ο ΟΦΗ, την περσινή σεζόν, ήταν από τις πρώτες ομάδες που είχαν κλείσει το θέμα των τηλεοπτικών και είχε εξασφαλίσει deal με τη NOVA. Φέτος όμως, ήταν η μοναδική ομάδα που μέχρι χθες ήταν στον ''αέρα''.

Bέβαια, το γεγονός ότι η περσινή συμφωνία δεν έφερνε αρκετά χρήματα στα ταμεία ήταν κάτι που απασχολούσε τους υπεύθυνους της ΠΑΕ. Άλλωστε, ήταν ένα γεγονός που είχε αναφερθεί και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου. 

Τελικά, η έλευση του Μιχάλη Μπούση και τα νέα δεδομένα στον ΟΦΗ ''διόρθωσαν'' το περσινό λάθος, όπως είχε αναφέρει ο Σταύρος Καραίνδρος στα Capitano.gr, με την συμφωνία που επικυρώθηκε πριν από λίγο.

Ο ΌΦΗ το τελευταίο διάστημα μιλούσε και με NOVA και με ΕΡΤ, περίμενε διακριτικά τις εξελίξεις στην κρατική τηλεόραση, όμως το φαβορί ήταν πάντα το συνδρομητικό κανάλι, άλλωστε είχε κάνει μια πολλή καλύτερη προσφορά και έτσι από σήμερ η υπόθεση έκλεισε οριστικά. 

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν ένα πολύ καλό συμβόλαιο, με τις πληροφορίες του Capitano.gr, να αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ θα εισπράξει ένα ποσό που θα φτάνει τα 1.9 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι ισχύει με τη NOVA και τον ΟΦΗ

Eπίσημο: Στη NOVA o ΟΦΗ

Η συμφωνία που διόρθωσε το λάθος

Οι αντιδράσεις για NOVA και η «πολυτέλεια» του ΟΦΗ στα τηλεοπτικά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.