ΟΦΗ, συνέχισε το!

10:58 | 18/12/2019

Ο Όμιλος θέλει νίκη επί του Παναθηναϊκού (17.15, Capitano.gr) για να συνεχίσει την καλή πορεία του, αλλά και το σερί του κόντρα στο «τριφύλλι».

Μπροστά από ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι βρίσκεται ο ΟΦΗ, που στο δεύτερο συνεχόμενο ματς μέσα στο «σπίτι» του, φιλοξενεί το «τριφύλλι» με μοναδικό στόχο το «τρίποντο».

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος θέλει να παρουσιάσει ξανά το πρόσωπο που δείχνει στο «Γεντί Κουλέ» για να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο… σακούλι του και να προχωρήσει ιδανικά την πορεία του στην Super League 1.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου θα προσπαθήσει σ’ άλλο ένα ματς την τρέχουσα περίοδο ν’ αναλάβει τα «ηνία» και εφαρμόζοντας το πλάνο του να φτάσει στην 7η επικράτηση σε 8 αναμετρήσεις του στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Άπαντες στις τάξεις του ηρακλειώτικου συλλόγου γνωρίζουν καλά ότι το έργο τους δε θα είναι εύκολο. Παρά τη χαμένη του αίγλη ο Παναθηναϊκός διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο παραμένει αήττητο για 6 «κολλητούς» αγώνες πρωταθλήματος.

Είναι, πάντως, αλήθεια ότι ο ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τον… αέρα του «τριφυλλιού» και έχει «χτίσει» ένα αρκετά καλό σερί, με 4 στη σειρά επιτυχίες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Όμιλος φυσικά φιλοδοξεί το απόγευμα να μεγαλώσει κι άλλο το σερί του.

Τα προβλήματα δε λείπουν και πάλι για τους «ασπρόμαυρους», καθώς εκτός αποστολής βρίσκονται οι Μεγιάδο και Ναμπί. Ο Σεμέντο, τώρα, συμπεριλήφθηκε στην αρχική 20άδα, όμως δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί από τον Σίμο, λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του στον ώμο.

Όποιες και αν είναι, πάντως, οι απουσίες, το ζητούμενο παραμένει το ίδιο. Στην πρόσφατη συνάντηση με τον Άρη, εξάλλου, φάνηκε ότι ο ΟΦΗ διαθέτει το βάθος και την ποιότητα για να καλύπτει τα κενά που δημιουργούνται.

Αυτό θέλει να επιβεβαιώσει και σήμερα με την κατάκτηση του «τρίποντου», που θα κρατήσει τον Όμιλο ψηλά στη γενική κατάταξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό που θέλει ο Φερέιρα

«Παρών» ο Σεμέντο!

ΟΦΗ είσαι αφού…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.