ΟΦΗ, τώρα μάλιστα…

Απόψεις

Οι νέοι ομορφαίνουν τον Όμιλο και αφήνουν υποσχέσεις για ωραία πράγματα.

Ο ΟΦΗ σε καμία περίπτωση δεν «θάμπωσε» με την απόδοση του στο φιλικό της Παρασκευής (03/09) απέναντι στον Εργοτέλη.

Είχε ορισμένα καλά διαστήματα στο παιχνίδι του, ωστόσο του έλειπε η διάρκεια στα υψηλά στάνταρ της απόδοσης του.

Όλα τα… φώτα είχαν πέσει, όπως είναι λογικό, στους πιο πρόσφατα φερμένους. Εκτός από Λάμπρου και Ντουρμισάι, στο ματς με το συντοπίτη έκανε ουσιαστικά τα… αποκαλυπτήρια του και ο Γαγιέγος.

Και είναι αλήθεια ότι και οι τρεις άφησαν, αν μη τι άλλο, θετικές εντυπώσεις και έδειξαν ότι θ’ αποτελέσουν «βαριά» χαρτιά για το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλιας. Είναι νωρίς και σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, όμως τα πρώτα δείγματα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Ο Χιλιανός είναι μία μονάδα, που αναμένεται να βοηθήσει πολύ και συγχρόνως αυξάνει τον συναγωνισμό στην ήδη ποιοτική μεσαία γραμμή των «ασπρόμαυρων».

Είναι ένας εξαιρετικός «μικτός» μέσος, που τα κάνει όλα μέσα στο γήπεδο. Ανασταλτικά αρκετά καλός (έριξε… πολύ ξύλο στον Μπουτσάκη), ενώ με την μπάλα στα πόδια μπορεί να δώσει τέμπο στην ανάπτυξη του ΟΦΗ, αλλά και να περάσει πάσες στα μεσοδιαστήματα.

Ο Λάμπρου ξεχώρισε, αν και ήταν πάνω-κάτω γνωστό, τι μπορεί να προσφέρει στον Όμιλο. Δίνει το απρόβλεπτο και την ικανότητα να διασπάει κλειστές άμυνες με την εξαιρετική του τεχνική και την ντρίπλα του. Αν βρει σταθερότητα και γίνει πιο συνεπείς στις βοήθειες στα ακραία μπακ, θα είναι ένα σπουδαίο «όπλο» στα χέρια του Νιόπλια.

Ο Ντουρμισάι, τέλος, έπαιξε μόνο στα… χασομέρια φορ, αφού ξεκίνησε στο δεξί «φτερό» της επίθεσης. Όχι, δηλαδή, στη φυσική του θέση. Είχε, όμως, τρομερή διάθεση, θέλησε να δημιουργήσει, έψαξε τις συνεργασίες, ενώ έδωσε και την ασίστ στον Μαρινάκη για το 1-0. Πίεσε, μάρκαρε και γενικότερα τον… ένιωσε η άμυνα του Εργοτέλη.

Έχει φοβερό ένστικτο σκόρερ και εφόσον η μπάλα φτάσει μπροστά με προϋποθέσεις, αναμένεται να δώσει πολλά γκολ στον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα υπέρ και τα κατά του ΟΦΗ

Παίκτη σαν τον Λάμπρου δεν είχε ο ΟΦΗ!

ΟΦΗ-Εργοτέλης 1-0: Τα highlights του φιλικού

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.