Οι αρχηγοί μίλησαν, η διοίκηση ξέρει…

SMS
08:16 | 09/08/2018

Παπαστεριανός και Ποτουρίδης έστειλαν «μήνυμα», με τη διοίκηση του ΟΦΗ, ωστόσο να γνωρίζει καλά τα δεδομένα.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας ομάδας είχε… αίγλη Σούπερ Λιγκ. Κατά τη διάρκεια της, βέβαια, θίχτηκε και το οικονομικό θέμα, που τόσο έχει ταλαιπωρήσει τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Δύο εκ των αρχηγών, ο Μανώλης Παπαστεριανός και ο Γιάννης Ποτουρίδης, όταν πήραν το λόγο κάλεσαν τη διοίκηση των «ασπρόμαυρων» να στηρίξει τους παίκτες για να μπορέσουν να δουλέψουν απερίσπαστοι και κατ’ επέκταση να πετύχουν τους στόχους του ΟΦΗ.

Το τάιμινγκ μπορεί να μην ήταν ενδεχομένως και το ενδεδειγμένο, ωστόσο τα λόγια τους εκφράζουν την αγωνία των ποδοσφαιριστών. Οι περισσότεροι, εξάλλου, τράβηξαν τόσα πολλά την περασμένη σεζόν, όταν το ιστορικό σωματείο βρέθηκε τον Δεκέμβριο ένα βήμα πριν από την «κατάρρευση».

Και οι ιθύνοντες του ΟΦΗ, πάντως, από την πλευρά τους, ξέρουν πως οι υποχρεώσεις τους είναι πολλές και αδιάκοπες. Η αδειοδότηση έφερε άλλη ψυχολογία, όμως κανείς δεν εφησυχάζει και η δουλειά συνεχίζεται. Η διοίκηση αναγνωρίζει το δίκιο των παικτών και ουκ ολίγες φορές το δηλώνει και δημόσια. Η προσπάθεια, έτσι, δε σταματάει και το ζητούμενο είναι να υπάρξει πρόοδος και τήρηση των συμφωνηθέντων. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.